Έφθασε η ώρα της αλήθειας

Έφθασε η ώρα της αλήθειας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Έφθασε η ώρα της αλήθειας

bet365

Όπως ορθώς υποστήριξε και ο Νίκος Αναστόπουλος, έφθασε η στιγμή όπου ο Άρης θα πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά του στη Football League με αρχή την αυριανή (1/11) αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Εκτός αποστολής ο Τζιμπούρ.

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί καταλλήλως και τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που τον συντροφεύει λόγω ιστορίας αλλά και ποιότητας ρόστερ. Αν θα τα καταφέρει θα φανεί στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σε πρώτη φάση, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο (1/11, 15:00) την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μια μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής. Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Τζιμπούρ, Μπουγκερά οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν για την πρεμιέρα της Football League. Στην περίπτωση του πρώτου, ο Αναστόπουλος θέλει να του δώσει επιπλέον ημέρες δουλειές και στου δεύτερου, θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες για να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Κενάν Μπαργκάν (υπέστη κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (έχει διάταση δικεφάλου).

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να αποφασίσει για την κορυφή της επίθεσης όπου θα επιλέξει έναν εκ των Καπνίδη, Ίλιτς. Πάντως η σκέψη χρησιμοποίησης της 11αδας που άρχισε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αιγινιακό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση του Τζανακάκη με τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα