Δεν θα ρισκάρει ο Ολυμπιακός αλλά ούτε και ο Πασιένσια...

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ

Δεν θα ρισκάρει ο Ολυμπιακός αλλά ούτε και ο Πασιένσια...

Δεν θα ρισκάρει ο Ολυμπιακός αλλά ούτε και ο Πασιένσια...

Το Gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες για την πιθανότητα πρόωρης διακοπής του δανεισμού του Γκονσάλο Πασιένσια, κάτι που συνεχίζει να ισχύει.

Από την περασμένη Παρασκευή σας είχαμε μεταφέρει τα δεδομένα του Πασιένσια. Όπως είχαμε τονίσει εκτός των άλλων οι Πορτογάλοι μετά από αυτό το συμβάν αμφιβάλλουν έντονα για το εάν θα τελειώσει την χρονιά στον Ολυμπιακό ο παίκτης. Και αυτό διότι στο Λιμάνι δεν μπορεί να είναι βέβαιοι ως προς την συνέχεια παρότι όλα τα δείγματα γραφής από τις εξετάσεις είναι θετικά δεν προκύπτει κάτι σοβαρό για τον Πασιένσια.

Στην συνέχεια μεταφέραμε ξανά πως τα πράγματα παραμένουν μετέωρα. Όπως μεταφέραμε τότε παρέμενε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής του δανεισμού του στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι δεν είναι διατεθειμένοι για οποιοδήποτε ρίσκο, ωστόσο θα περίμεναν τα τελικά νέα από τον τελευταίο κύκλο των εξετάσεών του για να αποφανθούν ανάλογα. Φυσικά έτσι θα δουν το εάν εκτός από αρ. μπακ ψαχτούν και για έξτρα φορ τον Γενάρη. Σε αυτήν την φάση περισσότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πάρει παραπάνω ρίσκα. Περισσότερο δηλαδή είναι θέμα των Πειραιωτών διότι στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα με παίκτες. Οπότε μία πρόωρη διακοπή δανεισμού εξακολουθεί να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανή.

Από την πλευρά της η Πόρτο έχει αναφέρει όλα όσα σας έχουμε τονίσει προ ημερών, μην θέλοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξετάσεις του. Φαίνεται πάντως πως ο Πασιένσια αν και είναι καλά και αυτός σκέφτεται στην δεδομένη στιγμή που δεν πρέπει να ρισκάρει. Εκτός των άλλων πάντως για τον Γενάρη εάν ο Καρντόσο ανεβάσει στροφές και παρουσιάσει πολύ πιο καλή εικόνα στην συνέχεια, μπορεί να μην αποκτηθεί παίκτης.

Best of internet