Άλλο Πατίτο, άλλο Ιντέγε...

Δημήτρης Τομαράς
Άλλο Πατίτο, άλλο Ιντέγε...

bet365

Δεν έχει καμία σχέση η περίπτωση της τιμωρίας του Πατίτο για αγκωνιά εκτός φάσης στον Φιγκέιρας με την φάση του Ιντέγε με τον Κατράνη στο Περιστέρι. Διαβάστε το γιατί.

Τα δεδομένα και οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι.Γίνεται χρήση βίντεο όταν μία φάση έχει διαφύγει της προσοχής του διαιτητή, όπως στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ όπου ο Σιδηρόπουλος είχε την πλάτη του γυρισμένη και δεν είδε την αγκωνιά του Πατίτο σε Φιγκέιρας.

Στο Περιστέρι ο Δελφάκης ήταν μπροστά στην φάση με τον Ιντέγε και τον Κατράνη. Έχει δει το τι έχει γίνει και έχει πάρει την απόφαση πως δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο. Η αξιόλογηση του εν ρέφερι είναι άλλη... ιστορία, που δεν έχει να κάνει με τον Ιντέγε και την όποια χρήση βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα