Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Μπέιλ ως το 2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Μπέιλ ως το 2022

Κώστας Ζάλιαρης
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Μπέιλ ως το 2022

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανανέωσε ως το 2022 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εξωπραγματικά τα νούμερα του νέου συμφωνητικού του, με τον Ουαλό σούπερ σταρ να δηλώνει πρόθυμος να το τιμήσει μέχρι... τελευταίας ημέρας και ευρώ!

Με δεδομένο πως ο Γκάρεθ Μπέιλ αμείβεται περίπου με 40 ευρώ το... λεπτό, προκαλεί ίλιγγο.

Είναι αδιανόητο και προφανώς, πρόκειται για ένα ποσό που ο μέσος άνθρωπος δεν θα φτάσει ποτέ στη ζωή του, σε οποιαδήποτε δουλειά!

Έχοντας γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω στο 2013, ξεπερνώντας το κόστος της μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με κάτι περισσότερο από 100 εκατ.ευρώ, ο Ουαλός άσος είναι πλέον ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (σε συνθήκες μαζί με τη φορολογία) και δεύτερος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ξεπεράσει τον Σέρχιο Ράμος, αλλά φαίνεται πως δεν έγινε αυτό και με τον... κορυφαίο και πρωτοπόρο σε αυτό το κομμάτι, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αυτό, βέβαια, βάσει των όσων έχουν δημοσιευθεί στα ισπανικά Μέσα για το ηγεμονικό συμβόλαιο που θα αποφέρει στον Μπέιλ, ο οποίος, αν όντως τιμήσει την υπογραφή του και παραμείνει μέχρι το 2022 στον σύλλογο της Μαδρίτης, θα γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά με 120.000.000 ευρώ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πρόθεσή μου, ευθύς εξ αρχής, είναι να παραμείνω στην ομάδα για όλα τα υπόλοιπα χρόνια που ορίζει το νέο μου συμβόλαιο. Θέλω συλλογικούς τίτλους και τους προτιμώ από τις ατομικές διακρίσεις. Η μια δύσκολη χρονιά που είχα στη Ρεάλ, με βοήθησε να ωριμάσω και να μάθω πολλά πράγματα» ανέφερε κατά την παρουσίαση του νέου «deal».

Από την ημέρα που βρέθηκε στους «μερένχες», ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ουαλίας έχει συμμετοχή σε 82 γκολ, (50 φορές σκόρερ και 32 ασίστ) σε 90 ματς πρωταθλήματος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα