Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Σταντάρ

Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Σταντάρ

Κώστας Ζάλιαρης
Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Σταντάρ

bet365

Με τους τέσσερις γνωστούς τραυματίες ν' ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, μια μέρα μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξέρει ότι ο καταρτισμός της ομάδας για τον «τελικό» με τη Σταντάρ Λιέγης, το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ δεν θα είναι εύκολος, από τη στιγμή που οι τέσσερις τραυματίες (Ζέκα που όμως προσπαθεί πιο έντονα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ) είναι σχεδόν απίθανο να κάνουν την έκπληξη και να προλάβουν.

Σήμερα (31/10) στο Κορωπί, ξεκίνησαν με θεραπεία και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα, δηλαδή τρέξιμο στο γήπεδο.

Όσοι έπαιξαν την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους, το «μενού» της Δευτέρας περιελάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι.

Ο Ξενόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο Στάικος.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, δεν έχουν οι τιμωρημένοι Γουακάσο και Βιγιαφάνες, με τον Στραματσόνι να ευελπιστεί να... λυθούν κάπως τα χέρια του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή, στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα