«Απόψε έκλεψες την ΑΕΚ»!

«Απόψε έκλεψες την ΑΕΚ»!

Γιώργος Τσακίρης
«Απόψε έκλεψες την ΑΕΚ»!

bet365

Τα λόγια του Βασίλη Δημητριάδη στον Ευθυμιάδη που δεν μίλησε ποτέ για ισοπαλία και βαθμό...

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ στην Τούμπα οι άνθρωποι της Ένωσης τα είχαν με τον βοηθό της αναμέτρησης και έκαναν έντονα τα παράπονα τους (και για τη φάση) του γκολ που δεν έπρεπε να υπάρξει καν!

Ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν εκείνος που μίλησε με τον Ευθυμιάδη και η αλήθεια είναι πως αυτό που του είπε ήταν το εξής: "Σήμερα έκλεψες την ΑΕΚ"!

Χθες μετά το τέλος του αγώνα γράφτηκε πως αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν επί της ουσίας ότι στέρησαν από την Ένωση τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων (έξω από την ΑΕΚ) που άκουσαν τον Δημητριάδη να μιλάει στον Ευθυμιάδη τονίζουν πως το μόνο που του είπε είναι αυτό που αναφέρουμε παραπάνω δείχνοντάς του μάλιστα το... έγκλημά του σε φωτογραφία με τον Ευθυμιάδη να μην παραδέχεται ούτε τότε το λάθος του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα