Με τι κινδυνεύει ο Σπανός!

Gazzetta team
Με τι κινδυνεύει ο Σπανός!

bet365

Δείτε ποιες είναι οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο Γιώργος Σπανός για τις βρισιές και τις απειλές κατά των διαιτητών μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής Δελφάκης κατήγγειλε λεκτική επίθεση που δέχτηκε αυτός κι οι βοηθοί του από τον διοικητικό ηγέτη του Ατρόμητου, Γιώργοό Σπανοό. Αργότερα εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα όσα είπε και το ξέσπασμά του, αλλά αναμένεται να κληθεί σε απολογία και οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει είναι βαριές.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου. εκτός από το χρηματική ποινή ύψους 20.000 ευρώ τουλάχιστον, μπορεί να τιμωρηθεί και με αποκλεισμό ή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από ένα έως τρία έτη.

Όσο για την ομάδα του υπάρχει ο εξής κίνδυνος βάσει του κώδικα: «Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος: α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεσης βαθμών και γ. υποβιβασμός ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα