Κισσαμικός - ΟΦΗ 1-1 (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Κισσαμικός - ΟΦΗ 1-1 (pic & vid)

bet365

Γκέλα με το... καλημέρα της Football League για τον ΟΦΗ στον... βούρκο του Μάλεμε! Οι Ηρακλειώτες προηγήθηκαν με τον Βουό στο 80' και φάνηκε να αγκαλιάζουν το τρίποντο, όμως στο 88' ο Μίλιτς... έσωσε τον πόντο για τον Κισσαμικό! Έξαλλοι οι Ομιλήτες για χέρι του Τσερκέζου στο ξεκίνημα της ισοφάρισης!

Αυτό το ματς κανονικά με δεδομένες τις τραγικές συνθήκες, την βροχή, τον αέρα και ακόμα και ομίχλη (σ.σ. εκτός από μποφόρ και την αγριεμένη θάλασσα) αλλά και ότι το γήπεδο διεξαγωγής του θύμιζε περισσότερο... λίμνη ήταν να μην γίνει. Τελικώς όμως ξεκίνησε κανονικά καθώς υποχώρησαν τα νερά και μειώθηκε η ένταση των βροχοπτώσεων. Κισσαμικός και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στα Περιβόλια με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι του Βουό στο 0-1 και για πέναλτι του Αντουκόρ και τον ΟΦΗ για χέρι του Τσερκέζου στην φάση του 1-1.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Ο Κισσαμικός ξεκίνησε με τους εξής παίκτες: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρέλλας, Παντελάκης, Γκούμας, Σεληνιωτάκης, Τιάγκο, Μάντζης, Θέος και Κίκε. 4-2-3-1 με Τιάγκο επιτελικό χαφ, Θέο και Κίκε πλάγιους και Μάντζη φορ ο Κισσαμικός.
Η 11αδα του ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Φαζός, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Όστοϊτς, Μασάδο, Νάστος, Αντουκόρ, Όγκμποε και Βουό. 3-5-2 ο ΟΦΗ με Μασάδο λίγο πιο μπροστά στον άξονα και λίγο πιο κοντά σε σχέση με τους άλλους μέσους στο δίδυμο Ογκμπόε και Βουό στην επίθεση.
ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1-0
Σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο με την βροχή να είναι καταρρακτώδης και να πέφτει από νωρίς στα Χανιά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τις 2 ομάδες. Φάσεις βγήκαν όμως.
Στο 2' μία πρώτη κεφαλιά από Μάντζη πέρασε ψηλά άουτ. Στο 14' μετά από κίνηση και σουτ του Όγκμποε έπεσε και μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
Στο 21' ο Κίκε του Κισσαμικού, κορυφαίος παίκτης του α' μέρους, πέρασε από 3 παίκτες του ΟΦΗ αλλά σούταρε πάνω σε αντίπαλο. Στο 27' πέρασε πολύ λίγο άουτ το σουτ του Γκούμα μετά από τραγικό λάθος παικτών του ΟΦΗ. Μία ανάσα από το 1-0 ο Κισσαμικός. Στο 40' υπήρξε μία προσπάθεια του Βουό και μετά έκλεισε το α' μέρος.
ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ στο β' μέρος ανέβασε... στροφές δημιουργικά και επιθετικά και έφτασε και αυτός κοντά στο γκολ. Στο 54' ο Βουό βρέθηκε σε θέση βολής με το σουτ να φεύγει λίγο άουτ. Στο 59' ο Αντουκόρ είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
Χαρακτηριστικό του ματς - όπως και στο α' μέρος - ήταν και πολλές και δυνατές... μονομαχίες και τα ανάλογα μαρκαρίσματα και από τις 2 πλευρές. Ο Νιόπλιας γύρω στο 71' έριξε στο ματς και τον Χαντί και τον Ράντι μήπως μπορέσει να βρει το γκολ. Στο 74' ο Κισσαμικός είχε όμως χαμένο τετ α τετ! Επίσης στο 76' είχε μία καλή φάση με κεφαλιά του Παντελάκη άουτ.
ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ... ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΒΟΥΟ ΜΕ ΤΟ 0-1
Στο 80ό λεπτό ο Βαλλιάνος έβγαλε εξαιρετικά την σέντρα και ο Βουό από κοντά και αμαρκάριστος σκόραρε για το 0-1. Οι Χανιώτες φώναξαν για χέρι του Βουό στο γκολ αλλά φάνηκε να στοπάρει την μπάλα με το στήθος του.
ΤΟ 1-1 ΜΕ ΣΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ... ΧΕΡΙ!
Στο 88' ο Κισσαμικός ισοφάρισε το ματς, αφότου όμως ο δημιουργός του γκολ, Τσερκέζος είχε βρει την μπάλα με το χέρι του στο στοπάρισμά του. Μετά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ενώ έπεφτε χάνοντας την ισορροπία του έβγαλε την μπάλα στον Μίλιτς που σκόραρε από κοντά. Τα παράπονα από πλευράς ΟΦΗ ήταν σωστά και δικαιολογημένα.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ
Λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση ο ρέφερι έκανε και άλλη... γκέλα. Μαρκάρισμα και κλωτσιά του Αντουκόρ από πίσω και πέναλτι σε αντίπαλο. Ωστόσο δόθηκε επιθετικό φάουλ. Έτσι το παιχνίδι έληξε 1-1 με τις 2 ομάδες να έχουν δικαιολογημένα έως ένα σημείο παράπονα από την διαιτησία.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρέλλας, Παντελάκης, Γκούμας, Σεληνιωτάκης, Τιάγκο (81' Μαρτίνεθ), Μάντζης (71' Μίλιτς), Θέος (73' Βλάχος) και Κίκε.
ΟΦΗ: Δάυκος, Κώτσιος, Βουό (84' Μιλοσάβλιεβ), Μίκιτς, Αντουκόρ, Νάστος, Όγκμποε (71' Ράντι), Φαζός, Όστοϊτς, Βαλλιάνος και Μασάδο (71' Χαντί).
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα