Εκλαιγε απ' τα νεύρα ο Ντίντακ

Εκλαιγε απ' τα νεύρα ο Ντίντακ

bet365

Ο Ντίντακ Βιλά ήταν φορτωμένος μετά την λήξη στην Τούμπα για τη φάση του κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ ενώ οι υπόλοιποι τα έλεγαν ήρεμα με τον βοηθό.

Η ΑΕΚ έχασε για δεύτερη σερί χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ έχοντας δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Αυτή τη φορά ήταν για το κόρνερ που υπέδειξε ο βοηθός στο 95' και το οποίο δεν θα έπρεπε να δοθεί ποτέ αφού η μπάλα είχε ήδη βγει άουτ.

Ο Ντίντακ, ο οποίος ήταν στη συγκεκριμένη φάση, ήταν γεμάτος νεύρα μετά την λήξη και ξέσπασε στα αποδυτήρια, φωνάζοντας αν «είπατε στον βοηθό ότι η μπάλα ήταν ένα μέτρο έξω;», την ίδια ώρα που οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Βασίλης Δημητριάδης τα έλεγαν σε... ήρεμο ύφος με τον βοηθό που υπέδειξε αυτό το κόρνερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα