Φωτοβολίδα και «πόσο μ@λ@κες είσαστε»! (pics)

Gazzetta team
Φωτοβολίδα και «πόσο μ@λ@κες είσαστε»! (pics)

bet365

Μια «δολοφονική» φωτοβολίδα που... έφυγε από την Θύρα 4 και έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου ήταν η αιτία ολιγόλεπτης διακοπής από τον Σιδηρόπουλο! Κατακραυγή από όλο το υπόλοιπο γήπεδο!

Φαίνεται πως κάποιοι... ανεγκέφαλοι δεν κατάλαβαν πόσο κακό έκανε στον ΠΑΟΚ το κλείσιμο της Θύρας 4! Έτσι στην... πρεμιέρα της για φέτος στο πρωτάθλημα φρόντισαν και πάλι να κάνουν την βλακεία τους! Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που έγινε στο 80' της αναμέτρησης. Μια φωτοβολίδα... έφυγε προς τον αγωνιστικό χώρο κι άμεσα για λίγα λεπτά ο Σιδηρόπουλος διέκοψε το ματς.

Ο διαιτητής, στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, τους ενημέρωσε πως υπάρχει αλλαγή στον κανονισμό και πως από την στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός, στην 2η πιθανή ρίψη υπάρχει η οριστική διακοπή. Μετά από περίπου 5 λεπτά το ματς άρχισε πάλι με όλο το γήπεδο να αποδοκιμάζει τον ανεγκέφαλο φωνάζοντας ρυθμικά «πόσο μ@λ@κες είσαστε»!

Για την επίμαχη φάση του ντέρμπι της Τούμπας, στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, γράφεται το εξής:

«Εάν η ρίψη αντικειμένων αφορά φωτοβολίδες που ρίπτονται με πιστόλι είτε αυτές ρίπτονται με καμπύλη τροχιά είτε σε ευθεία βολή, τότε ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά τον αγώνα και γίνεται προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου, σε βάρος δε της υπαίτιας ομάδας επιβάλλεται χρηματική ποινή από 10.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ.

Εάν, μετά την επανέναρξη του αγώνα, επαναληφθεί η ρίψη φωτοβολίδων, ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα και η υπαίτια ομάδα τιμωρείται σωρευτικά:

α. με χρηματική ποινή από 25.000 ευρώ έως 60.000 ευρώ και,

β. με ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1 αγωνιστική ημέρα.

Εάν από τη ρίψη φωτοβολίδων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου, νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο, τότε ο

αγώνας διακόπτεται οριστικά (χωρίς την ανάγκη ύπαρξης προηγούμενης ειδοποίησης) και επιβάλλονται στην υπαίτια ομάδα, σωρευτικά, οι ακόλουθες ποινές:

α. χρηματική ποινή από 30.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ και,

β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από 1 έως 2 αγωνιστικές ημέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα