Ελευθερόπουλος: «Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Ελευθερόπουλος: «Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα»

Ο Ελευθερόπουλος τόνισε πως λόγω προβλημάτων η βελτίωση του Αστέρα θα είναι με αργούς ρυθμούς 

Ελευθερόπουλος: «Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα»
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την σημερινή νίκη του Αστέρα.  «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια όσες ημέρες είμαι στην ομάδα. Κάναμε συνδυαστικό παιχνίδι, ήταν κοντά οι γραμμές, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και από στατικές φάσεις μόνο απειληθήκαμε. Εχουμε αρκετό χρόνο για να δείτε αυτό που έχετε συνηθίσει, όμως σε τρεις μέρες τα παιδιά έδειξαν θέληση και προσωπικότητα. Η βελτίωση θα είναι λίγο πιο αργή γιατί κατανοείται πως έχουμε προβλήματα στον άξονα όπου είναι κομβικός. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε αν θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια.   «Θα έχουμε λίγα σκαμπανεβάσματα ακόμα μέχρι να παγιωθεί η απόδοση που επιθυμούμε και επιθυμείτε». 
 
Για τον Χαμντανί που έπαιξε στόπερ και τους Μαρτίνες, Φαρίνια σχολίασε πως  «θα δουλέψουμε και τις επόμενες ημέρες στα στόπερ. Δεν έχουμε επιλογές, Πήγαμε με ένα παιδί από την Κ20 και με τον Ρασίντ που είναι αμυντικός χαφ. Θα το δούμε. Από τον Λούι (Φαρίνια) περιμέναμε περισσότερα με Παναθηναϊκό και Βέροια, έχουμε κάνει συζητήσεις και μας βοήθησε αρκετά σήμερα. Ο Νίκο μέσα από την προπόνηση μου δείχνει πως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Τώρα στα Γιάννενα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια πράγματα». 
 
Για την φάση του γκολ είπε ότι «είναι πράγματα που δουλεύουμε, υπομονής, αλλαγή πλευράς, κίνηση στο χώρο. Το έκαναν καλύτερα από ποτέ».

Best of internet