«Παίζει» του Παντελίδη

«Παίζει» του Παντελίδη

Gazzetta team
«Παίζει» του Παντελίδη

bet365

Ο 52χρονος κόουτς ενδέχεται να αναλάβει τον Ηρακλή, καθώς ο Αμανατίδης φαίνεται πως θα αποχωρήσει
Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται να βρίσκεται ο Ηρακλής. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η περίπτωση που «παίζει» περισσότερο από κάθε άλλη είναι αυτή του Σάββα Παντελίδη. Ο 52χρονος κόουτς δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο.
Τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό «φωτογραφίζουν» πολύ δύσκολη την παραμονή του Αμανατίδη στην ομάδα. Αλλωστε και ο ίδιος μετά το ματς του Κυπέλλου την Πέμπτη είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είναι «υπηρεσιακός» και πώς την Τρίτη είναι πιθανό να υπάρχει νέος κόουτς στον Γηραιό. Ετσι πλέον ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Στην Μίκρα αναζητούν λύση και εκείνη του έμπειρου κόουτς δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα