Χαμός στα αποδυτήρια του Ηρακλή

Gazzetta team
Χαμός στα αποδυτήρια του Ηρακλή

bet365

Γκρίνια στα αποδυτήρια του Ηρακλή με τους παίκτες να αντιδρούν στις παρατηρήσεις του Γιάννη Αμανατίδη. Βαρύ το κλίμα για τον Έλληνα προπονητή.

Οι ήττες φέρνουν γκρίνια και στον Ηρακλή το συγκεκριμένο επαληθεύθηκε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Συγκεκριμένα στα αποδυτήρια του... γηραιού υπήρξε όχι απλά γκρίνια, αλλά και ένταση, με τους ποδοσφαιριστές να αντιδρούν έντονα στις παρατηρήσεις του Γιάννη Αμανατίδη. Συγκεκριμένα ο Αμανατίδης, κατά την ομιλία του μετά την ήττα από τους... πράσινους, επέρριψε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές και οι τελευταίοι αντέδρασαν. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, σε σημείο ο υπηρεσιακός προπονητής να φωνάξει ότι σκέφτεται να παραιτηθεί από το πόστο του. Είναι φανερό ότι το κλίμα στον Ηρακλή είναι πολύ βαρύ, οι σχέσεις μεταξύ τεχνικού επιτελείου και παικτών είναι κακό και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα