Πέφτουν κορμιά στην Τούμπα

Θοδωρής Βασίλης
Πέφτουν κορμιά στην Τούμπα

bet365

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνουν ραντεβού στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον χαμένο να χάνεται. Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ουραγό Ηρακλή, να εκμεταλλευτούν την έδρα θα προσπαθήσουν Αστέρας και Βέροια.

Ο Παναθηνϊκός τρεις ημέρες μετά το ματς Κυπέλλου φιλοξενεί ξανά τον Ηρακλή στην Λεωφόρο και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει κοντά στον Ολυμπιακό ώστε να πάει να τα παίξει όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προβληματίζεται για τις απουσίες των Ζέκα και Λεντέσμα, κάτι που σημαίνει ότι το κέντρο του «τριφυλλιού» θα είναι εντελώς καινούργιο. Από την πλευρά του ο Ηρακλής με οδηγό το ματς της Πέμπτης θα προσπαθήσει να κάνει ξανά την ζημιά αν και γνωρίζει ότι τώρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με επιστροφή αν καταλογιστεί πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα και να αφήσει πίσω του την άσχημη εμφάνιση στην Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπέρτου και των τραυματιών Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης και Γκοντό. Ο Λεβαδειακός όμως πάει αποφασισμένος έχοντας φτιάξει ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού αλλά και την ισοπαλία στο Κύπελλο στη Νέ Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Μακροχρόνιες οι απουσίες για τον Ντόστανιτς.

Την ίδια ώρα στην Βέροια η τοπική ομάδα περιμένει τον Πλατανιά θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ισοπαλία που απέσπασε από τον Παναθηναϊκό. Τιμωρημένος στους γηπεδούχους ο Μπαλάφας. Ο Πλατανιάς δείχνει να κολλάει, αφού γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, αυτή την φορά από την Ξάνθη κι έμεινε πίσω στην βαθμολογία. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Παράσχο είναι το γεγονός ότι οι Μανούσος και Αποστολόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής είναι το μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Στον Δικέφαλο του Βορρά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών αν θέλουν να διεκδικίσουν το πρωτάθλημα. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Τζαβέλλα. Στην αντίπερα όχθη, στην ΑΕΚ ξέρουν καλά ότι αν θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή θα πρέπει να φύγουν από την Τούμπα με βαθιμό ή βαθμούς. Ο Μοράις ο οποίος ακόμα μαθαίνει την ομάδα του δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βάργκας και Λέσκοτ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (9η αγωνιστική)

Παναθηναϊκός – Ηρακλής (15:00 - NovaSports2)
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (17:15 - NovaSports2)
Βέροια – Πλατανιάς (17:15 - NovaSports3)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:30 - NovaSports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα