Μπονούτσι: «Για τους γιους μου»

Μπονούτσι: «Για τους γιους μου»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αφιέρωσε στην οικογένεια του το γκολ που πέτυχε, ευχαρίστησε τους τιφόζι και στάθηκε στη νοοτροπία της Γιουβέντους.

Μπονούτσι: «Για τους γιους μου»

Ο διεθνής αμυντικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη νίκη επί της Νάπολι και το πανηγύρισε σχηματίζοντας τα αρχικά γράμματα από τα ονόματα των δύο γιων του. 

«Δεν έβλεπα την ώρα να σκοράρω. Σχημάτισα τα αρχικά γράμματα από τα ονόματα των παιδιών μου, τα οποία είναι και τα δικά μας αρχικά (σ.σ. δικό του και της συζύγου του). Περάσαμε μια πραγματικά σκληρή περίοδο αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί, αυτός είναι ο χαρακτήρας της οικογένειας μου και όσων είναι δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Γιουβέντους γιατί ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχώς, σε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Μου έδωσαν δύναμη, με έκαναν να δω τα πάντα με θετική ενέργεια», είπε αρχικά ο Μπονούτσι και μετά πέρασε στα του ματς...

«Αυτή η νίκη ήρθε λόγω του πνεύματος που έχει η Γιουβέντους, δεν τα παρατάμε ποτέ. Σήμερα θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα στο Μιλάνο, θέλαμε να αφήσουμε στο -7 τη Νάπολι και ξέραμε ότι όσο περνούσε η ώρα θα μειώνονταν οι αντοχές τους. Η Νάπολι έπαιξε καλά και εμείς παλέψαμε και είχαμε πάντα στο μυαλό μας ότι θα νικήσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας αλλά όσο έχουμε αυτή τη νοοτροπία θα είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά».

Best of internet