Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε την έμπνευση»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε την έμπνευση»

bet365

Ο Λουτσέσκου σχολίασε πως από τους παίκτες του έλειπε σήμερα... κάτι για να πάρουν τη νίκη.
Ως «δίκαιο» χαρακτήρισε ο Λουτσέσκου το αποτέλεσμα με την Κέρκυρα. Ο κόουτς της Ξάνθης αναφέρθηκε στην εικόνα του ματς και σχολίασε πως οι παίκτες του δεν είχαν την μία... έμπνευση για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Κέρκυρα έπαιξε καλή άμυνα, είχε συνοχή και επιθετικότητα. Σε τέτοιες καταστάσεις χρειαζόμαστε μια έμπνευση για να κάνουμε κάτι, να ανοίξουμε το παιχνίδι αλλά ήταν δύσκολο λόγω του τρόπου που έπαιξε η Κέρκυρα. Μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε την ταχύτητα στο παιχνίδι μας, στην ανάπτυξη, η την ταχύτητα στην αξιολόγηση. Αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και αν δεν πάρεις τον χώρο που έχεις διαθέσιμο η αντίπαλη ομάδα μπορεί να οργανωθεί. Ηταν επίσης δύσκολο γιατί η Κέρκυρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας και να βγει στην επίθεση και για αυτό το λόγο το παιχνίδι για τους μέσους και τους αμυντικούς της ομάδας μου ήταν δύσκολο. Μπορούμε να πούμε στο τέλος ότι το αποτέλεσμα ήταν σωστό. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρξουν τέτοια παιχνίδια, μπορούν να υπάρξουν ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα που θα έχουν ανάλογα αποτελέσματα. Τους είδα να τρέχουν, να παλεύουν και να θέλουν να κερδίσουν απέναντι σε μια καλά οργανωμένη Κέρκυρα. Το θετικό για εμάς είναι μόνο ότι κινηθήκαμε στον βαθμολογικό πίνακα», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε τι έλειπε από την ομάδα του και δεν είχε την μία έμπνευση που ανέφερε πιο πάνω. «Το πρόβλημα ήταν το πολύ καλό παιχνίδι της Κέρκυρας. Είχαν ισχυρό κίνητρο, εσύ προσπαθείς κάποιες φορές συμβαίνει, κάποιες όχι. Στο όνειρο μου θα ήθελα να έχουμε δέκα ευκαιρίες αλλά όταν έχεις μια ομάδα σαν την Κέρκυρα μπροστά σου είναι δύσκολο. Από ένα στημένο, ένα σουτ, μια καλή πάσα αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να προσέχεις γιατί και ο αντίπαλος είχε μια καλή φάση με τον Τουράμ και να χάσεις το ματς κάτι που θα αποτελούσε πρόβλημα σε εκείνη τη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα