Μάρτινς: «Σημείο - κλειδί η ενότητα»

Δημήτρης Τομαράς
Μάρτινς: «Σημείο - κλειδί η ενότητα»

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς μίλησε για την ενότητα της ομάδας του Ολυμπιακού, που της έδωσε τη νίκη στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Μάρτινς είπε στη NOVA:
-Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Γνωρίζαμε σήμερα και ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει πολύ. Το κλειδί του αγώνα νομίζω πως ήταν η ενότητα που δείξαμε μεταξύ μας οι παίκτες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσαμε όλα και συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμα και μετά από το 0-0 στο ημίχρονο. Είχαμε την ευτυχία να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και τα δώσαμε όλα, παρόλο που γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς και πολύ σημαντικό».
-Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό: «Το είχαμε αυτό στο μυαλό μας ότι θέλαμε σήμερα τη νίκη για να πάμε με το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτήν την στιγμή ήμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση γιατί είναι σημαντικό που πάμε με αυτή τη βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Πριν όμως από το παιχνίδι της Κυριακής, επίσης έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το παιχνίδι στην Αστάνα και σε αυτό είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, μόνο αυτό το ματς θα σκεφτόμαστε μέχρι την Πέμπτη και αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε».
-Εάν τον προβληματίζει το δύσκολο ταξίδι στο Καζακστάν, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά λίγος ο χρόνος για να αποκατασταθούμε μετά το ματς με την Αστανά, όμως ξέρουμε ότι αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές. Ήμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό μετά το ματς με την Αστανά και ήμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα