Εχασε έδαφος η Μονακό

Gazzetta team
Εχασε έδαφος η Μονακό

bet365

Η Μονακό έμεινε στο 1-1 με την Σεντ Ετιέν και η Νις έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή. Νίκες για Νανσί, Γκινγκάμπ.

Η Μονακό είχε δύσκολη έξοδο, ήταν καλύτερη, όμως έμεινε στο 1-1 με την Σεντ Ετιέν και έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Μονεγάσκους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5’ με τον Γκλικ, όμως η απάντηση των στεφανουά δεν άργησε να έρθει. Στο 18’ ο Βερετού εκτέλεσε το κόρνερ και ο Περέν με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, έχασαν ευκαιρίες, με σηκαντικότερη του Φαμπίνιο, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ισοπαλίες σε Λοριάν και Κορσική
Η Λοριάν προηγήθηκε με 2-0, όμως η Μονπελιέ κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τον βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με τον Τουρέ στο 16’, ενώ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Μαρβό έκανε το 2-0 στο 24’. Το σημείο που άλλαξε τα πάντα ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων απλά κοιτούσαν την μπάλα και ο Καμαρά μείωσε σε 2-1. Το τελικό 2-2 έκανε το Σανσόν στο 69’ και η Λοριάν δεν βρήκε τη νίκη ούτε μετά την απόλυση του Ριπόλ από τον πάγκο. Στην Κορσική, η Μπαστιά δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να φτάσει στη νίκη, καθώς κόλλησε στο 0-0 με την Ντιζόν, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Νίκες για Νανσί, Γκινγκάμπ
Η Νανσί έφτασε επιτέλους στην πρώτη της νίκη εντός έδρας. Οι παίκτες του Κορέα μπήκαν πολύ δυνατά και ευτύχισαν μέχρι το 12’ να έχουν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Μαντάν, ο Ντιαρά έκανε το 2-0 στο 12’ και η Καέν δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το σοκ. Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Γκινγκάμπ επί της Ανζέ και βρίσκεται στην 4η θέση! Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Κομπουαρέ πέτυχε ο Ντε Πο στο 78’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα