Λαζαρίδης: «Επρεπε να κερδίσουμε»

Λαζαρίδης: «Επρεπε να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Λαζαρίδης: «Επρεπε να κερδίσουμε»

bet365

Ο Λαζαρίδης τόνισε πως ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και δικαιούνταν κάτι καλύτερο από το ματς με τον Ολυμπιακό
Οχι απλά το κάτι παραπάνω, αλλά τη νίκη έπρεπε να πάρει σήμερα ο Ατρόμητος όπως ανέφερε ο Λαζαρίδης στην κάμερα της NOVA μετά το ματς.«Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι... Πατούσαμε καλύτερα και στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είναι κρίμα. Νομίζω πως αδικούμαστε και από την διαιτησία. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Σταθήκαμε πολύ καλά και αμυντικά και επιθετικά. Δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε, πάμε για τους τρεις βαθμούς. Σήμερα δικαιούμασταν τη νίκη», σχολίασε αρχικά.
Μετά αναφέρθηκε στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Ιντέγιε. «Εγινε μία σέντρα και πέτυχε το γκολ. Κάθε φάση είναι λεπτομέρειες. Τώρα συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».
Για τον ίδιο είπε ότι «έχω πει πως θα είναι η τελευταία μου σεζόν. Θα δούμε στο τέλος. Αλλά νομίζω πως θα είναι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα