Γιόχανσον: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Γιόχανσον: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

bet365

Για το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός χαφ έκανε δηλώσεις στη Nova και τόνισε ότι η Ενωση θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της με αυτοπεποίθηση.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, άρα σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή. Πρέπει, όμως, αρχικά να σταθούμε στη δική μας απόδοση, να κάνουμε το παιχνίδι μας αρχίζοντας απ’ τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθούμε και στη συνέχεια να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Περισσότερο πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση. Ελπίζω ότι με την αυξημένη αυτοπεποίθηση που έχουμε απ’ τη νίκη μας κόντρα στην Κέρκυρα, πρέπει να αισθανθούμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ότι απλώς περάσαμε μια δύσκολη περίοδο στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα», είπε ο Γιόχανσον, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω από την κορυφή.

«Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις βαθμούς. Σε οποιοδήποτε ματς, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα τόσο πολύ το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Πρέπει να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τη βαθμολογία. Τώρα πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα