«Κανείς δεν είναι ο… Σούπερμαν»

Gazzetta team
«Κανείς δεν είναι ο… Σούπερμαν»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βλέπει ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει προοπτικές, αναγνωρίζει το πρόβλημα της ομάδας στο γκολ και μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ένωση στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι κρατάει από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Μου μένουν καλά πράγματα. Παίξαμε καλά σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση και είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα» .

Για το αν το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη φανερώνει τις δυνατότητες του Δικεφάλου την φετινή σεζόν:

«Δείξαμε σε όλους ότι έχουμε μία καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι μία επίσης καλή ομάδα. Κατά την γνώμη μου όμως είμαστε καλύτεροι. Βλέπω πολλές προοπτικές και ποιότητα στην ομάδα μου και πρέπει να το δείξουμε και πάλι αυτό την Κυριακή. Παίζουμε κόντρα σε μία επίσης δυνατή ομάδα και θέλω να συνεχίσουμε δυνατά» .

Για την νίκη επί της ΑΕΛ και την ξεκούραση κάποιων ποδοσφαιριστών:

«Νομίζω ότι είναι φυσικό για έναν παίκτη που έπαιξε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα να πρέπει να ξεκουραστεί. Κανείς δεν είναι ο… Σούπερμαν. Πρέπει να παίρνουμε ανάσες για να ανακτούμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχουν επίσης παίκτες που πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το αποτέλεσμα ήταν καλό και είμαστε ευχαριστημένοι» .

Για το θέμα της αστοχίας:

«Το συζητάμε συνεχώς και μας έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς, όπως έγινε και την Κυριακή. Δημιουργούμε πολλές καλές ευκαιρίες και μας ανησυχεί το ότι δεν βρίσκουμε γκολ. Όπως είπα όμως και πριν δύο εβδομάδες, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, είμαστε συγκεντρωμένοι και θα βρούμε γκολ. Κάνουμε σωστά όλα τα υπόλοιπα, αλλά πρέπει και να σκοράρουμε. Πιστεύω όμως ότι τα γκολ θα έρθουν. Θέλει λίγο χρόνο αλλά αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, θα βρούμε γκολ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Δεν τους έχω παρακολουθήσει πολύ φέτος. Ξέρω όμως από πέρυσι ότι είναι μία καλή ομάδα και τα παιχνίδια εναντίον τους είναι πάντα δύσκολα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα