Mέσα ο Βιγιαφάνιες

Mέσα ο Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Mέσα ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε την Παρασκευή και είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή, όπως και ο νεαρός Μίγγος!

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής τον Ηρακλή(15:00). Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους το απόγευμα του Σαββάτου και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό και τέθηκε στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που συμπεριλαμβάνει τους Στιλ, Κοτσόλη, Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Μολέδο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουχούμη, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι, Μίγγος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Γουακάσο, Λουντ, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα