Tζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι αξίζει σεβασμό!» (gTV)

Tζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι αξίζει σεβασμό!» (gTV)

Tζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι αξίζει σεβασμό!» (gTV)

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βραβεύτηκε ως MVP για τον Σεπτέμβριο και το gazzetta.gr ήταν εκεί. Δείτε video με τις δηλώσεις του για τους στόχους, τη μέχρι στιγμής συγκομιδή, καθώς και τις πιθανότητες συμμετοχής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για τον μήνα Σεπτέμβριο, σχολιάζοντας στην αρχή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα τον Οκτώβριο, ο οποίος φτάνει στο τέλος του. «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη σειρά αγώνων τον Οκτώβρη, όμως νομίζω η ομάδα θα βγει πιο ισχυρή από αυτές τις δυσκολίες και τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τις πιθανότητες συμμετοχής του απέναντι στην ΑΕΚ, τόνισε: «Θα το δούμε και σήμερα στην τελευταία προπόνηση. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα, όταν δεν αγωνίζομαι σίγουρα δεν νιώθω καλά, δεν ζω καλά. Ελπίζω όμως αυτό που είχα-έχω να το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα και να είμαι σύντομα και πάλι στο γήπεδο».

Όσον αφορά τη μέχρι στιγμής συγκομιδή, είπε: «Σίγουρα θα θέλαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτά που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής. Δείξαμε και την προηγούμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη ότι πρέπει να μας σέβονται, ότι είμαστε μια ομάδα που αξίζει σεβασμό, μια πολύ καλή ομάδα. Το νιώθουμε εμείς οι παίκτες όλο και περισσότερο και ελπίζω από εδώ και πέρα να κερδίζουμε κάτι πρακτικά, περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω για πολλούς μήνες, μακάρι να το ξανακάνω του χρόνου».

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Κι ας μην το πολυλέμε και φέτος ο ΠΑΟΚ είναι θεωρώ μια καινούργια ομάδα, υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές σε αυτήν. Τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν καταλάβει πιο σύντομα το τι είναι ΠΑΟΚ, το πως πρέπει να προχωρήσουμε και τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια. Αλλάζουμε γρήγορα νομίζω και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα».

Ο Τζαβέλλας στο τέλος αφιέρωσε το βραβείο του MVP στους άνθρωπους της ομάδας, που τόσο τον έχουν βοηθήσει για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του: «Συνεχίζω την δουλειά μου και κάποια στιγμή ελπίζω όλοι να καταλάβουν ποιος είναι ο Γιώργος. Το βραβείο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, κυρίως τους φυσιοθεραπευτές, που επί ώρες είναι δίπλα μας».

Δείτε τα video του gazzetta.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα