Κ20: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1

Δημήτρης Τομαράς
Κ20: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1

bet365

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα το... εμπόδιο του Ατρόμητου με 1-0 στο πρωτάθλημα Κ-20 της Super League χάρις σε γκολ του Ανδρούτσου.
Σε ματς της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Ρουφ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του Ατρόμητου.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα το οποίο έδωσε τη νίκη και διατήρησε το αήττητο για τον Ολυμπιακό σημειώθηκε από τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 16' ο Θανάσης Ανδρούτσος είχε τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Κίναλη αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 21' ο Μάριος Βρουσάι μετά από ωραία ατομική ενέργεια σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταματάει στο δοκάρι. Η ομάδα του Πειραιά πίεσε έως το τέλος του α' μέρους για την επίτευξη τέρματος αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την άμυνα του αντιπάλου.
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός έλεγχε το κέντρο και αύξησε την πίεση του μετά από το 70'. Στο 72' ο Κώστας Τσιμίκας βγάζει ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Θανάσης Ανδρούτσος όντας μέσα στην μικρή περιοχή στέλνει με σουτ στα δίχτυα για το 0-1. Στο 77' ο Ολυμπιακός χάνει ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ αφού μετά από κεφαλιά - πάσα του Βρουσάι ο Γιώργος Μανθάτης σουτάρει από κοντά αλλά αποκρούει ο Κίναλης.
Το 86' ο Βρουσάι εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα φτάνει στον Στάθη Λάμπρου ο οποίος αν και σε καλή θέση μέσα στην μικρή περιοχή την στέλνει άουτ. Ο Ολυμπιακός μετά από 7 αγώνες έχει 19 βαθμούς (6 νίκες-1 ισοπαλία) και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από τη νίκη στο Ρουφ σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Έπαιξαν έξυπνα και έδειξαν πως θέλουν πολύ τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σ' έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία αλλά παίξαμε σωστά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα τέρματα. Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός. Τώρα ξεχνάμε τον Ατρόμητο και θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό".
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τσίμοβιτς (68’ Κρούσιερ), Στρούγγης, Παπαδογιωργάκης, Παναγιωτόπουλος, Ρότσα, Νάτσος, Στατλάντερ (77’ Νταβιώτης), Λαζαρίδης (77’ Χαϊρούλα) και Τσατσόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης (87' Βάρκας), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (90'+ Κιρτζιαλίδης), Κηπουρός (55' Τασιούλης) και Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα