Από την κοιλάδα του Ρουρ, μέχρι Τορίνο και Μασσαλία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Από την κοιλάδα του Ρουρ, μέχρι Τορίνο και Μασσαλία

bet365

Ο Γερογιοβάισα ετοιμάζει τον καναπέ του για το «καυτό» Σαββατιάτικο απόγευμα των ντέρμπι, διαβάζει και ποντάρει!

Καλημέρα αδέρφια! Τέτοιο κρύο που ρίχνει όταν σουρουπώνει πως να μη φτιάξει η διάθεση για σπίτι και μπάλα; Ναι, εμείς τα κρύα τα συνηθίζουμε εκεί στη μαμά Ρωσία, αλλά κάτι τέτοια Σάββατα, είναι ευλογία από τον ποδοσφαιρικό Θεό μας.

Πείτε στο μωρό να περιμένει αργά για το ποτάκι ή το... χουχούλιασμα και την ταινία, αφού νωρίτερα γίνεται χαμός...

Όλη την εβδομάδα κοιτάζω φίλοι μου την πώρωση σε Ντόρτμουντ και Σάλκε για το αποψινό ντέρμπι τους που βάζει... φωτιά στην κοιλάδα του Ρουρ και η αλήθεια είναι ότι έχει ζόρια το πράγμα. Σε mood αφύπνισης η ομάδα του Τούχελ λόγω και της έδρας, σε τροχιά σταθερότητας και σοβαρότητας αυτή του Βάιντσιρλ.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια αυτά ανοίγουν, η Σάλκε όποτε βρίσκει ευκαιρία να σκοράρει δεν την αφήνει και με δεδομένο πως στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ επέστρεψε στο σκορ από το 3-1 στο 3-3, το σύνολο τερμάτων σε 3-4, πληρώνει 2,35.

Στα δύο από τα τρία τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι έχει κριθεί το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο και η απόδοση για να δούμε περισσότερα τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο στο αποψινό τους ματς, είναι στο 2.00.

Φεύγοντας από τη Γερμανία, ξαναβρίσκουμε την καλή μας στάση στο ζεστό σημείο του καναπέ (εμ τι...) και ετοιμαζόμαστε για την άλλη σημερινή ματσάρα!

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους κοντράρεται με την επίδοξη πρωταθλήτρια αλλά... ταλαιπωρημένη, Νάπολι. Ο Ιγουαΐν ετοιμάζεται ψυχολογικά για το παιχνίδι της πρώην και της νυν του (σκεφτείτε να έχετε υποχρέωση να βρεθείτε σε κοινή παρέα, συνοδευόμενος από τη νυν, με την πρώην παρούσα και θα μπείτε στη θέση του παιδιά...), αλλά επειδή κάποια ανώτερη δύναμη που θέλει τέτοια ματς να γράφουν την ιστορία τους, βρίσκουμε στο 1,85 το anytime γκολ του Αργεντινού.

Με τον Σάρι να παίζει με τα... ψευτοεννιάρια από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπολογίζει (και κάπου εδώ πολλοί Ναπολιτάνοι χαίρονται) τον Γκαμπιαντίνι, το σενάριο νίκης της Γιουβέντους, μεν, αλλά με σκορ που θα ξεπεράσει τα 2,5 τέρματα, έχει απόδοση 2.50.

Για να συμπληρώσουμε για το διήμερο, θετικά σημάδια έχει ήδη δείξει και η Μαρσέιγ του Ρούντι Γκαρσία. Με τον νέο κόουτς, οι Μασσαλοί βρίσκουν κομμάτια που μπορούν να τους οδηγήσουν στην πρώτη τους νίκη το βράδυ της Κυριακής απέναντι στη Μπορντό, με το θετικό αποτέλεσμα στο 2,15!

Με τον Γάλλο κόουτς να στηρίζει εν αρχήν, στην άμυνά του και αυτή να του δίνει την ισοπαλία στο ματς με την Παρί, ένας συνδυασμός νίκης και προσεκτικής προσέγγισης της Μαρσέιγ στο δεύτερό του ματς, με under 2,5 τέρματα, πληρώνει στο 3,60.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα