Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Gazzetta team
Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν βύθισε εκτός έδρας την Λιλ, επέστρεψε στις νίκες (0-1) και με ματς περισσότερο μείωσε στο -3 από την πρωτοπόρο, Νις.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι επέστρεψε στις νίκες στην Ligue1 ύστερα από την λευκή ισοπαλία με την Μαρσέιγ και επικράτησε μόνο με 0-1 της Λιλ, αφού θα μπορούσε να έχει πετύχει πολύ μεγαλύτερη νίκη. Ο Εντινσον Καβάνι πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης και έγραψε ιστορία για την PSG καθώς μπήκε στην 5άδα των κορυφαίων σκόρερ της ever. Ο Ουρουγουανός, που έφτασε ήδη τα 10 γκολ στο φετινό Championnat, έπιασε τον Φρανσουά, Μ’ Πελέ στα 95 γκολ και έχει πολύ κοντά του τον Μουσταφά Νταλέμπ που είναι στα 98.

Στο πρώτο μέρος ο Ντι Μαρία νίκησε τον αντίπαλο keeper και σχημάτισε την trademark, καρδιά,, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ή χέρι (!) σε μια απόφαση που μάλλον ήταν λανθασμένη. Ο Αργεντινός πήρε κατά κάποιο τρόπο το αίμα του πίσω στην επανάληψη όταν η δική του πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Καβάνι ο οποίος έκανε το κοντρόλ και εκτέλεσε Λατινοαμερικάνικα με το αριστερό για το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα