Βέροια - Πλατανιάς 0-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Βέροια - Πλατανιάς 0-0 (vid)

bet365

Η Βέροια μετρά μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε ματς της, ο Πλατανιάς έχει να σκοράρει από τη δεύτερη αγωνιστική. Το 0-0 των δύο ομάδων στην Ημαθία μοιάζει λογικό επακόλουθο, καθώς αμφότερες συνέχισαν την επιθετική δυστοκία.
Οι Βέροια και Πλατανιάς ήταν δύο... άσφαιρες ομάδες μένοντας στο 0-0 στο γήπεδο της Ημαθίας. Τελευταία φορά που ο Πλατανιάς βρήκε δίχτυα ήταν στην 4η αγωνιστική και στο 3-2 με Λεβαδειακό. Από ένα γκολ ακυρώθηκε στις 2 ομάδες, με τη Βέροια να διαμαρτύρεται πως το δικό της ήταν κακώς ακυρωθέν.
ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ
Για τη Βέροια Λόπεζ ο κίπερ, τετράδα άμυνας με Μαλόν, Σιρίλ, Ασίγκμπα και Σισοκό και δύο παίκτες στον άξονα, ο Άρτσε και ο Λινάρδος. Ο Γκονζάλεθ Μαρτίνεθ (Σισίνιο) επιτελικός, στα δύο άκρα οι Μεληκιώτης και Βασιλαντωνόπουλος και φορ ο Βίτι.
Για τον Πλατανιά Σωτηρίου ο πορτιέρο, στόπερ οι Μπανανά και Καρυπίδης, στα δύο άκρα οι Στάθης και Βάντερσον, κέντρο με Μουνάφο και Γκνιάτιτς και Μενδρινόςεπιτελικός, στα δύο "φτερά" οι Μανούσος και Γουνδουλάκης και στράικερ ο Γιακουμάκης.
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ, ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ
Στο α' 45λεπτο το ματς δεν είχε σούπερ... συγκινήσεις αλλά δεν ήταν και βαρετό... Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα με την πιο καλή εικόνα συνολικά από δημιουργικής και επιθετικής πλευράς. Και η Βέροια όμως είχε καλές στιγμές για να σκοράρει.
Στο 2' ο Στάθης έκανε το πλάγιο και ο Γιακουμάκης το σουτ από πλάγια θέση άουτ. Λίγο μετά ο Γιακουμάκης είχε νέα προσπάθεια για γκολ.
Στο 7ο λεπτό μία νέα προσπάθεια του Γιακουμάκη πήγε ψηλά άουτ. Στο 10ο λεπτό μία σούπερ συνεργασία Μενδρινού - Γουνδουλάκη απέφερε το γκολ αλλά ο Γουνδουλάκης ήταν εκτεθειμένος και σωστά υποδείχθηκε οφσάιντ.
Στο 24' ένα σουτ του Βασιλαντωνόπουλου βρήκε σε σώματα. Στο 34' ήταν όντως μία πολύ καλή φάση για τη Βέροια με τον Βασιλαντωνόπουλο που πέρασε δύο παίκτες και έβγαλε στον Άρτσε. Ο Άρτσε σούταρε από πολύ καλή θέση, η μπάλα βρήκε κόντρα σε Καρυπίδη και μετά πήγε στα χέρια του κίπερ Σωτηρίου.
Στο 36' ένα σουτ του Μανούσου βρήκε σε αντίπαλο. Στο 41' ήταν και οι τελευταίες καλές φάσεις του α' μέρους. Ένα φάουλ του Άρτσε που μπλόκαρε ο Σωτηρίου και ένα πολύ καλό σουτ του Στάθη λίγο άουτ.
ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΜΑΛΟΝ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ Β' ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ
Στο 48' οι γηπεδούχοι απείλησαν τον Πλατανιά με ένα καλό σουτ του Μαλόν λίγο έξω. Στο 58' ο Σισοκό σκόραρε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σισίνιο. Ήταν και αυτός εκτεθειμένος (σ.σ. όπως και ο σκόρερ του Πλατανιά) και σωστά δεν μέτρησε και αυτό το γκολ.
Ο Παράσχος είχε ακολούθως την ατυχία με τον τραυματισμό του Γκνιάτιτς, κάτι που τον υποχρέωσε να αλλάξει τα πλάνα του κάνοντας αναγκαστική αλλαγή με τον Τσουράκη να περνάει στην θέση του. Στο 64' ένα φάουλ του Βίτι πέρας έξω. Στο διάστημα που απέμεινε δεν άλλαξε κάτι ως προς το ματς.
MVP: Σε ένα ματς που κανένας παίκτης δεν ήταν εξαιρετικός ένα νέο παιδί κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο 22χρονος Λινάρδος στον χώρο του κέντρου έδειξε καλά αμυντικά και δημιουργικά στοιχεία και εξέθεσε ακόμα και έμπειρους αντιπάλους του. Ένα ταλαντούχο παιδί που πέφτει στα... βαθιά και προφανώς θα απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Στις επιθέσεις του Πλατανιά αν και έπαιζε στον άξονα γύριζε ως τρίτος στόπερ και έκοβε και βοηθούσε.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Πλατανιά. Ειδικά ο Καρυπίδης έχει κάνει πολύ καλό ματς για ακόμα μία φορά. Άκρως θετικός για ακόμα έναν αγώνα φέτος ο κίπερ Σωτηρίου και ενώ προσπάθησε αρκετά ο Μαλόν.
Ο Μαλόν στο β' μέρος μάλιστα ήταν σαφώς καλύτερος και πιο επικίνδυνος. Εδώ θα μπορούσε να μπει και ο Άρτσε εάν δεν είχε κάνει την... γκέλα με τον τρόπο που τελειώνει την φάση στο 34'.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι επιθετικές γραμμές των 2 ομάδων. Είχαν την δυνατότητα να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η ΓΚΑΦΑ: Εάν μπορεί να μπει μία φάση εδώ είναι του Άρτσε. Στο 34' όπου δεν μπορεί να αποφύγει τον Καρυπίδη και σουτάρει πάνω του από θέση βολής.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει ιδιαίτερα λάθη η διαιτησία. Σωστό το ακυρωθέν γκολ του Πλατανιά στο α' μέρος. Σωστή και η ακύρωση του τέρματος της Βέροιας στο β' μέρος. Η ομάδα της Ημαθίας την αμφισβήτησε πάντως αυτήν την υπόδειξη. Στη Βέροια ζήτησαν και χέρι - πέναλτι του Γκνιάτιτς στο 54'.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Και οι δύο έδειξαν πως το ήθελαν αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση κανένας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αρχικά ο Πλατανιάς έδειχνε πιο καλή επιθετική εικόνα, στην συνέχεια η Βέροια ανέβασε στροφές και βελτιώθηκε αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι ως προς τον δείκτη του σκορ. Βάσει της εικόνας των 2 ομάδων αυτό που θα ήταν πιο δίκαιο θα ήταν μάλλον μία ισοπαλία αλλά με γκολ.
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος (86’ Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Ασιγκμπά, Σισοκό, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (90+2’ Μελίσσης), Βίτι και Μεληκιώτης (82’ Χαροντάκης).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Γκνιάτιτς (63’ Τσουράκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (78’ Ντεβέσα), Μανούσος (64’ Στανισάβλιεβιτς) και Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα