Πάρντο: «Τα γκολ με... τόνωσαν»!

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Τα γκολ με... τόνωσαν»!

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τα δύο του γκολ με τον Πλατανιά και την προσπάθειά του για νέα καθιέρωση στην 11άδα του Ολυμπιακού.
Στη Nova ο Πάρντο σχολίασε πως «ναι, τα δύο γκολ στο κύπελλο τονώνουν πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να επιστρέψω στην αρχική ενδεκάδα. Στη χρονιά δεν υπολογίζομαι ως βασικός παίκτης, ενώ πέρσι έπαιζα σχεδόν πάντα ως βασικός. Αυτά τα γκολ μου δίνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που χρειάζομαι, αλλά και δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να επιστρέψω ως βασικός παίκτης.
Φυσικά αποτελώ μέρος της ομάδας και γνωρίζω πολύ καλά τι ποδοσφαιριστής και τι άνθρωπος είμαι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα ένας υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να δουλεύει. Προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ για να μπορέσω να κερδίσω τη θέση μου μέσα στην ομάδα».
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα συναντήσουμε δυσκολίες. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί οποιαδήποτε ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός βάζει τα δυνατά της και παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς, λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το παιχνίδι αυτό και να συνεχίσουμε με θρίαμβο».
Για το πώς έζησε το ματς με τον Πλατανιά, όπου ο Μπέντο χρησιμοποίησε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στη σεζόν: «Το έζησα πάρα πολύ όμορφα το ματς αυτό. Είναι στιγμές που σου προσφέρει ο Θεός για να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις, τι παίκτης είσαι και τι δυνατότητες έχεις. Ήταν καλό ματς γιατί τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου το αντιμετωπίσαμε με την απαραίτητη σοβαρότητα και ήταν μια βραδιά που όλα πήγαν καλά».
Για το σερί νικών του Ολυμπιακού και τι δείχνει αυτό για τις δυνατότητες της ομάδας: «Όλες αυτές οι νίκες δείχνουν πώς η ομάδα εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται. Η ομάδα τα πηγαίνει όλο και καλύτερα, ο κόσμος μέσα στην ομάδα πιστεύει όλο και περισσότερο στην ομάδα και στον εαυτό του ο καθένας κι αυτό μας οδηγεί σε μια επιθυμία να ξεπεράσουμε, όπως κάναμε και πέρσι, πολλά ρεκόρ. Πέρυσι ήταν μια πάρα πολύ επιτυχημένη χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα