Μουρίνιο: «Θα κλάψουμε για τον Μέσι»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Θα κλάψουμε για τον Μέσι»

bet365

Ο Special One υποκλίθηκε στη μαγεία του Μέσι και τόνισε πως όλοι θα κλάψουν όταν ο Αργεντίνος σταρ βρεθεί στα τελευταία βήματα της καριέρας του.

«Σε πέντε χρόνια, ο Μέσι θα είναι 34 ετών. Κι όλοι θα κλαίμε για τον Μέσι γιατί θα είναι 34 ετών...» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέρνλι. Μπορεί ο Αργεντίνος σταρ να έχει προκαλέσει πολλές... αγωνιστικές απογοητεύσεις στον Πορτογάλο, αλλά ο Special Οne ξέρει πότε πρέπει να υποκλίνεται στην αξία του αντιπάλου. Γι αυτό άλλωστε υποστήριξε πως ο πλανήτης θα κλάψει όταν ο Μέσι κάνει τα τελευταία ποδοσφαιρικά του βήματα.

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε στην τεσσάρα από την Τσέλσι, πέρασε το εμπόδιο της Σίτι στο League Cup, αλλά θέλει νίκες και στο πρωτάθλημα. «Σκεφτόμαστε τους φιλάθλους μας, τα συναισθήματά τους και την απογοήτευση που υπήρχε μετά το ματς με την Τσέλσι. Οι παίκτες κατάλαβαν αρκετά. Αλλωστε, κατανόησαν πως το ματς της Τετάρτης δεν ήταν απλά ένας αγώνας κυπέλλου, ήταν κάτι περισσότερο από αυτό, επειδή απέναντί μας ήταν η Σίτι. Αντέδρασαν εξαιρετικά στην ήττα από την Τσέλσι. Εδειξαν καταπληκτικό χαρακτήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα