Εκτός ο Ντιγκινί και... ντοπάρισμα στον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Εκτός ο Ντιγκινί και... ντοπάρισμα στον Ατρόμητο!

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Νικολά Ντιγκινί να μένει εκτός αποστολής. Ζήτησαν νίκη οπαδοί στο Περιστέρι!

Με την παρουσία οπαδών πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι φίλοι των Περιστεριωτών που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, εμψύχωσαν τους «μπλε» και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας και πιστεύουν πως η ομάδα τους μπορεί την έκπληξη!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Κορακάκης άφησε εκτός αποστολής τον Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος έχει επιστρέψει από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως ο Έλληνας τεχνικός έκρινε πως δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος με αποτέλεσμα να τον αποκλείσει. Εκτός έμειναν και οι Θεοδωράκης, Μπαστακός, Γροντής που θα προπονηθούν κανονικά και την Κυριακή.

Ο νεαρός τεχνικός, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Ο Γκορμπούνοφ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης, δεξί μπακ ο Κιβρακίδης, ενώ αριστερά φαίνεται πως θα κρατήσει την θέση του ο Μπίτολο, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Κατράνη. Στον άξονα, ο Ούμπιδες με τον Κεϊτά δεν... κουνιούνται, δεκάρι παραμένει ο Τόνσο, στα δεξιά ο Βασιλείου και στα αριστερά θέση βασικού αναμένεται να πάρει ο Στόιτσεφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί και πάλι ο Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα