Επιστρέφουν Επστάιν, Ζορμπάς στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Επιστρέφουν Επστάιν, Ζορμπάς στην Κέρκυρα

bet365

Έτοιμη για την αναμέτρηση με την Ξάνθη η Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να επαναφέρει στην εντεκάδα τους Επστάιν και Ζορμπά. Πιθανότητες επιστροφής και για Βενέτη, Γκομές.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για την Ξάνθη ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Οι «Φαίακες», θέλουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τα Πηγάδια και για τον λόγο αυτό, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κουτζαβασίλης. Στην άμυνα αναμένεται να παραμείνει ο Σιόντης, με τον Βενέτη να διεκδικεί την θέση του Ιωάννου. Στα δεξιά, ο Γκομές που επέστρεψε έχει πιθανότητες να πάρει την θέση του Σπίνουλα, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Ζαραδούκας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Νίκιτς με τον Ανδρεόπουλο, δεκάρι ο Ζορμπάς, στα αριστερά ο Κόντος και δεξιά ο Επστάιν. Στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Τουράμ.

Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείουμε και την επιλογή του Σιόντη στα χαφ. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ανδρεόπουλος θα μείνει στον πάγκο και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται πιθανότατα από τους Ιωάννου, Βενέτη. Το σενάριο αυτό ωστόσο φαίνεται να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες...

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ζορμπάς, Επστάιν και Χιντζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα