«Διαιτητή, τα... τσέπωσες!» (vid)

Gazzetta team
«Διαιτητή, τα... τσέπωσες!» (vid)

bet365

Αντί για αποβολή του τερματοφύλακα, ο διαιτητής έδειξε... παίζετε και αυτό οδήγησε τον αντίπαλο αδικημένο πορτιέρο να κάνει την κίνηση ότι ο ρέφερι τα έχει πάρει.

Οταν ο τερματοφύλακας βγαίνει εκτός περιοχής και πέφτει εσκεμμένα πάνω σε αντίπαλο, ο οποίος πάει για να σκοράρει, τότε πρώτος πρέπει να αποβληθεί. Στην περίπτωση όμως του πορτιέρο της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε για το Κύπελλο Αργεντινής, ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε καν φάουλ. Πόσο μάλλον την κόκκινη κάρτα που απαίτησαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ηττήθηκαν τελικά με 3-0, ενώ εκείνη τη στιγμή δεν είχε μπει καν γκολ.

Η κάμερα όμως εκτός από τη φάση αυτή καθ' αυτή, έπιασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Νερέο Φερνάντες να είναι έξαλλος με τον διαιτητή και να δείχνει χαρακτηριστικά ότι ο ρέφερι λογικά τα έχει πάρει από τους γηπεδούχους, κάνοντας την κίνηση ότι τα... τσέπωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα