Τα φαβορί για 11άδα με Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Τα φαβορί για 11άδα με Ατρόμητο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έχει καταλήξει στους... εκλεκτούς του για την 11άδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Ο Καπίνο θα είναι και πάλι ο κίπερ, ο Φιγκέιρας το δεξί μπακ και ο Ρέτσος αριστερά.
Οι Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα και πάλι η τριάδα των Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνη. Οι Σεμπά και Ελιουνούσι οι δύο πλάγιοι επιθετικοί και Ιντέγε ο φορ. Αναλυτικά η αποστολή, όπως την γνωστοποίησε ο Πάουλο Μπέντο, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.
Από τους υπόλοιπους της αποστολής υποψηφιότητα για 11άδα έχει θέσει ο Ρομαό ή ακόμα και ο Πάρντο και ίσως ο Ομάρ. Όσον αφορά στον Ντε Λα Μπέγια όπως γράψαμε και χθες είναι αβέβαιο το εάν θα προλάβει την Αστανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα