Με Ρέτσο αριστερά στο Περιστέρι

Δημήτρης Τομαράς
Με Ρέτσο αριστερά στο Περιστέρι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Παραμένει ανέτοιμος ο Ντε Λα Μπέγια, με τον Μπέντο να ψάχνει λύσεις. Ο Ρέτσος το φαβορί για αρ. μπακ ενώ ίσως μπει αποστολή ο Πάρντο.

Φανέλα βασικού... προβάρει ο Ρέτσος, ο οποίος αναμένεται στο Περιστέρι να βρεθεί στην αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού. Με τον Ντε Λα Μπέγια να μην είναι ακόμα έτοιμος και τον Τσίμικα να παραμένει εκτός, ο Μπέντο ψάχνει λύσεις. Μετά τον Βιάνα που απογοήτευσε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ακόμα ένας ταλαντούχος στόπερ αναμένεται να δοκιμαστεί ξανά ως μπακ. Παράλληλα, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πιθανό να πάρει ευκαιρία ο Πάρντο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πιθανό να μπει στην αποστολή και ίσως, αν βοηθήσει η εξέλιξη της αναμέτρησης, να πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα