Ρουμπιάλες: Η Εισαγγελία ζήτησε τη φυλάκισή του για 2,5 χρόνια για το μη συναινετικό φιλί στην Ερμόσο!

Ρουμπιάλες: Η Εισαγγελία ζήτησε τη φυλάκισή του για 2,5 χρόνια για το μη συναινετικό φιλί στην Ερμόσο!

rubialesermosso

bet365

Η Εισαγγελία ζήτησε τη φυλάκιση του πρώην προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, για 2,5 χρόνια για το μη συναινετικό φιλί στην Τζένι Ερμόσο.

Τη φυλάκιση του Λουίς Ρουμπιάλες για 2,5 χρόνια ζήτησε η Εισαγγελία, για το μη συνεναιτικό φιλί που έδωσε την παίκτρια της εθνικής Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο.

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, φίλησε στο στόμα την Ερμόσο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, προκαλώντας σάλο στην ισπανική αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Κάπως έτσι, η Μάρτα Ντουράντες Χιλ που έχει αναλάβει την υπόθεση «Ρουμπιάλες» ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων στον πρώην πρόεδρο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η δικαστής θεωρεί πως ο Ρουμπιάλες είναι ένοχος για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης, για το μη συναινετικό φιλί που έδωσε στην Ερμόσο κατά την τελετή απονομής μεταλλίων μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Σίδνεϊ τον περασμένο Αύγουστο και για αυτό ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους. Επιπλέον ζήτησε να μπει σε επιτήρηση για τα επόμενα δύο χρόνια και του απαγορευτεί τα επόμενα τέσσερα χρόνια τόσο η επικοινωνία με την Ερμόσο όσο και την πλησιάζει σε ακτίνα 200 μέτρων.

Αναφορικά με το δεύτερο αδίκημα που καταλογίστηκε στον Ρουμπιάλες αυτό του εξαναγκασμού στην παίκτρια, η δικαστής ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης διάρκειας 1,5 έτους, ενώ την ίδια ποινή ζήτησε και για τους Άλμπερτ Λούκε, Χόρχε Βίλδα και Ρούμπεν Ριβέρα μαζί με την απαγόρευση και στους τρεις για τα επόμενα 3,5 χρόνια, είτε να επικοινωνήσουν με την παίκτρια είτε να την πλησιάσουν σε απόσταση 200 μέτρων. Βάσει του αιτήματος της Εισαγγελίας, ο Ρουμπιάλες καλείται να αποζημιώσει την Ερμόσο με το ποσό των 50.000 ευρώ για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης ενώ και οι άλλοι τρεις καλούνται να της καταβάλλουν άλλα 50.000 ευρώ για τον εξαναγκασμό που την υπέβαλαν.

Τέλος, η δικαστής που εξέτασε την πολύκροτη υπόθεση ζήτησε να αποκλειστούν και οι τέσσερις άνδρες από κάθε ενασχόληση με αθλητική δραστηριότητα για όσο διάστημα θα ισχύσει η ποινή τους, με την πρόταση αυτή να έρχεται μάλιστα λίγο καιρό μετά από την καμπάνα της FIFA προς τον Ρουμπιάλες, που τον τιμώρησε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για μία τριετία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα