Εμβιλά: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη Γουέστ Μπρομ μετά από 10 μήνες! (vid)

Εμβιλά: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη Γουέστ Μπρομ μετά από 10 μήνες! (vid)

mvilla_west_brom

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από δέκα μήνες, στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι για την Championship.

Την πρώτη του συμμετοχή στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Γιαν Εμβιλά με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ, στη νίκη της με 2-0 επί της Μπρίστολ Σίτι για την 38η αγωνιστική της Championship.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού χρειάστηκε δέκα μήνες για να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου ήταν χωρίς ομάδα, μετά και την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία του συμμετοχή πριν μπει ως αλλαγή στο 81ο λεπτό στο παιχνίδι απέναντι στην Μπρίστολ, ήταν με τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ στα play off του περσινού πρωταθλήματος της Super League στις 14/05 του 2023, στην επικράτηση με 1-0 στην «Τούμπα».

Υπενθυμίζουμε πως προπονητής της Γουέστ Μπρομ είναι επίσης ο πρώην... Ερυθρόλευκος, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος αποχώρησε από την άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού στις 18/09 του 2022.

Η βαθμολογία της Championship:

championship

 

Τελευταία Νέα