Αγουέρο: Διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στην αγωνιστική δράση

Newsroom
Αγουέρο: Διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στην αγωνιστική δράση

bet365

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έβαλε ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ένα «τρελό» σενάριο που ήθελε τον Σέρχιο Αγουέρο να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έκανε «βόλτα» το βράδυ της Δευτέρας στα Μέσα της Αργεντινής. Οι συμπατριώτες του 35χρονου φορ έγραφαν ότι ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του, έχοντας ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε για τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο ίδιος ο Αγουέρο ωστόσο έβαλε τέλος στα σενάρια. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο twitch και παρότι τόνισε ότι ο γιατρός του έχει αναφέρει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τη δεδομένη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να επιστρέψει σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας.

«Τα νέα θα φτάσουν σε πολλούς. Είναι εντελώς ψέμα. Δεν πρόκειται να προπονηθώ με την Ιντεπεντιέντε. Μερικές φορές εφευρίσκουν πράγματα, γιατί μόλις τις προάλλες μίλησα με τον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι καλά. Αλλά προφανώς, για να επιστρέψω για να προπονηθώ σε επίπεδο Πρώτης Κατηγορίας θα χρειαζόταν να κάνω πολλές προπονήσεις», δήλωσε ο Αγουέρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα