Παρελθόν ο Καραγεωργίου από Εργοτέλη
Οι δύο άνδρες έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί. Τον λόγο πήρε πρώτα ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, λέγοντας πως: «Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόκληση να έρθετε όλοι εδώ. Θα δώσω το λόγο στον Νίκο και μετά θα σας πω κι εγώ κάποια πράγματα».
Έπειτα ξεκίνησε την ομιλία του ο Καβαλιώτης τεχνικός, δηλώνοντας: «Να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Πριν από 6 χρόνια χτύπησε το τηλέφωνό μου στη Θεσσαλονίκη και στην άλλη άκρη ήταν ο Τζώρτζογλου, που με Σουλτάτο ήταν στη διοίκηση. Ήταν η μέρα που ήρθα στην Κρήτη και γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους, αυτόν τον τόπο, που σημάδεψαν τη ζωή μου, την καριέρα μου και την μετέπειτα πορεία μου. Μέσα σε αυτό το διάστημα 6 και κάτι χρόνων, 7 σεζόν, υπήρξαν λύπες και χαρές, που μέχρι τώρα εξακολουθούμε να τα ζούμε στον Εργοτέλη. Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, αν και η ομάδα δεν ήταν επιπέδου Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ που έπαιξα. Και σαν επίπεδο ζωής και σαν πορεία προπονητή. Ευχαριστώ τον Τζώρτζογλου που με έφερε εδώ».
Στην συνέχεια είπε πως: «Τα τελευταία 4,5 χρόνια ήταν στη διοίκηση η οικογένεια Παππουτσάκη, που με στήριξε, ήταν δίπλα μου, όλα τα αυτά χρόνια. Η τελευταία μας χρονιά δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Είχαμε περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, τους παίκτες. Οι ευθύνες είναι αποκλειστικά δικές μου. Εγώ είχα την ευθύνη της ομάδας, των παικτών. Δεν πέτυχε όμως η χρονιά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα, για το καλό και το μέλλον του συλλόγου.
Τόσα χρόνια στην καριέρα μου, έχω φύγει από ομάδες. Αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα μαζί με τον πρόεδρο. Έδωσα την ψυχή μου, έγινα κομμάτι αυτή της ομάδας. Τώρα που θα βρίσκομαι μακριά, να ξέρετε στον Εργοτέλη ότι ένας άνθρωπος θα χαίρεται με τις χαρές και θα στενοχωριέται με τις λύπες. Ευχαριστώ εσάς, την οικογένεια Παπουτσάκη, τους φιλάθλους του Εργοτέλη που με ανέχθηκαν με τις ιδιοτροπίες και τα λάθη μου. Κάποιους ανθρώπους, όπως ο Σταύρος Λαμπράκης που 7 χρόνια ήμασταν μαζί. Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την περιπέτεια που έζησα μαζί σας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
