«Πάει» Αγρίνιο ο Γιάνεφ! (vid)

Gazzetta team
«Πάει» Αγρίνιο ο Γιάνεφ! (vid)

bet365

Ο Κρίστο Γιάνεφ πρόκειται να είναι η επόμενη μεταγραφή του Παναιτωλικού, με τον Βούλγαρο διεθνή μέσο να αναμένεται στο Αγρίνιο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης για να υπογράψει!

Ο Γιάνεφ είναι 33 ετών και αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις της μεσαίας γραμμής με τον Καραγεωργίου να τον προορίζει να καλύψει το κενό του τραυματία Χουσεϊν Μουμίν, αλλά να βοηθήσει κι αλλού να χρειαστεί!

Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες αγωνίζονταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας όμως μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την σλοβένικη Μούρα ήταν μέσα στο γκρουπ των παικτών που έδιωξε ο πρόεδρος ως… τιμωρία.

Έτσι δεν πρόλαβε να είναι για αρκετό καιρό συμπαίκτης του Ηλία Κυριακίδη που πλέον αγωνίζεται στην γειτονική χώρα. Ο Γιάνεφ είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Βουλγαρίας ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ.

Όπως μετέδωσε και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΥΤΙΚΑ 9.61fm, o 33χρονος παίκτης (γεννημένος 4-5-1979) αναμένεται ως το βράδυ στο Αγρίνιο προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Aξίζει να σημειωθεί το (όπως όλα δείχνουν) το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού, εκτός από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχει αγωνιστεί επίσης στην γαλλική Γκρενόμπλ και την Λίτεξ Λόβετς. Παράλληλα ενδιαφέρον για την απόκτηση του έδειξε και η Σλάβια Σόφιας, όμως φαίνεται ότι η πρόταση από το Αγρίνιο ήταν πιο... ελκυστική!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα