«Δεν θα είμαι μόνιμος πρόεδρος»!

Gazzetta team
«Δεν θα είμαι μόνιμος πρόεδρος»!

bet365

Αν και ξεκίνησε με στόχο να ρίξει το μπάτζετ, ο Παναιτωλικός είναι από τους πρωταγωνιστές των μεταγραφών της football league και ο πρόεδρος του Φώτης Κωστούλας αναφέρει πως άλλαξε το πλάνο μέσα στο καλοκαίρι!

Μετά από όλα όσα ακολούθησαν τον υποβιβασμό, στον Παναιτωλικό αν και στις αρχές του καλοκαιριού η ομάδα παρουσίαζε εικόνα διάλυσης πλέον έχουν ως μοναδικό στόχο την νέα άνοδο στην Σούπερ Λίγκα! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας σε συνέντευξη του στην εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ στον ραδιοφωνικό σταθμό Aeras FM 99,5 αναφέρθηκε στην… αλλαγή πλάνου, στον Νίκο Καραγεωργίου, στην κίνηση των διαρκείας, στα αίτια του περσινού υποβιβασμού αλλά και στα σενάρια πώλησης!

Διαβάστε στο gazzetta.gr τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του προέδρου της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ:

Για τους λόγους που ο Παναιτωλικός δεν έμεινε στην Σούπερ Λίγκα: «Είναι πολλά αυτά που μας οδήγησαν ξανά στην Football League. Ξεκινήσαμε καλά με ένα ρόστερ που όλοι παραδέχονταν και θα μπορούσε να κρατηθεί εύκολα στην κατηγορία. Μέχρι τα Χριστούγεννα πήγαμε καλά αλλά μετά έγιναν διάφορα. Ο προπονητής δεν μπόρεσε να πάρει πολλά από τους παίκτες, είχαμε και προβλήματα στα αποδυτήρια. Μετά ήρθε κι άλλος προπονητής που αντί να βοηθήσει μας πήγε χειρότερα. Θα πρέπει να πούμε ότι υπήρχαν και πολλά προβλήματα με την διαιτησία που είχαμε βγάλει και το dvd με τις φάσεις. Επίσης υπήρχε κι ένας αθέμιτος ανταγωνισμός από άλλες ομάδες με χτυπήματα κάτω από την ζώνη και διάφορα νομικά τερτίπια»!

Για το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ: «Αν εμφανιζόταν μια ομάδα ανθρώπων θα μπορούσε να αναλάβει. Φτάσαμε στο σημείο να πάω στο πρωτοδικείο αλλά εκεί ποιος θα εμφανίζονταν; Κανένας. Όλοι μπορούν και έκαναν κριτική αλλά όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβουν δεν το έκανε κανένας. Είχα πει να μπουν νέοι στο συμβούλιο αλλά κανείς δεν πήρε τηλέφωνο».

Για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Ήταν ενδιαφέρον χλιαρό για αγορά και τίποτα παραπάνω. Εγώ δεν έχω τίποτα με αυτόν και τώρα μιλάμε και τα λέμε. Αλλά δεν είχε το ενδιαφέρον για να φτάσει ως το τέλος την υπόθεση της αγοράς. Από εκεί και πέρα ήταν ένας αστείος τύπος και ένας εκτός Ελλάδος από την περιοχή μας που δεν μπόρεσε να επανέλθει στην Ελλάδα κι αυτό έμεινε ανοιχτό».

Για τον φετινό σχεδιασμό: «Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πιο χαμηλό μπάτζετ αλλά μπαίνοντας στον χορό χορεύεις. Όταν επιλέγω τον Καραγεωργίου δεν μπορώ να του πω πάρε μια ομάδα με πιτσιρίκια. Έχω στο μυαλό μου να κάνουμε μια καλή πορεία ή τουλάχιστον να μην πέσουμε. Αλλά στην πορεία στην κουβέντα που έγινε φτάσαμε στο σημείο να λέμε να μην κάνουμε μια προσπάθεια πάλι για άνοδο. Από αυτό το σημείο και μετά αλλάζεις τον συλλογισμό σου και το πλάνο και φυσικά δεν σκέφτεσαι μπάτζετ και συμβόλαια».

Για την κίνηση των διαρκείας: «Μέχρι την Παρασκευή είχαμε δώσει 1380 και έχουν δηλώσει κι άλλοι ότι θα πάρουν. Με ικανοποιεί η κίνηση. Είμαστε στα επίπεδα και της περασμένης σεζόν που παίζαμε στην Β΄ εθνική. Παρά τις δυσκολίες της εποχής η αντίδραση του κόσμου είναι συγκινητική. Ο καλός ο φίλαθλος σκέφτεται πάντα λογικά. Παναιτωλικός είμαι σε όποια κατηγορία και να παίζει θέλω να τον βλέπω. Πράγμα που δεν το κάνουν όλοι. Κάποιοι Παναιτωλικάρες του… γλυκού νερού χαίρονται μόνο στα άσχημα. Πλέον τώρα που είναι τα δύσκολα μπαίνουν στο παιχνίδι κι άλλοι φίλαθλοι καλοί».

Για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι δεν πήραν διαρκείας: «Ρωτήστε αυτούς γιατί δεν παίρνουν. Εγώ τι να σχολιάσω;»

Για τον αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές: «Το θέμα δεν είναι να είμαι εγώ ευχαριστημένος, αλλά ο προπονητής και ο κόσμος. Μέχρι τώρα όλες οι μεταγραφές είναι μετά από πρόταση του προπονητή και είμαι ικανοποιημένος. Πάντα θα μπορούσαμε να έχουμε και κάτι καλύτερο, αλλά πάνω σε αυτά που υπολογίσαμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τα εμπόδια στον σχεδιασμό: «Και η κατηγορία ήταν πρόβλημα, αλλά και το οικονομικό. Ειδικά για τους ξένους. Υπάρχει και ο ανταγωνισμός με άλλες ομάδες που σε κάποιες περιπτώσεις έδωσαν παραπάνω. Άλλοι θεωρούν ότι το Αγρίνιο είναι μακριά από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, υπήρξαν προβλήματα με σχολεία. Πολλές είναι οι αιτίες που έκαναν παίκτες να είναι αρνητικοί».

Για το πρωτάθλημα της football league: «Θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα που έχουμε παίξει γιατί πολλές ομάδες με καλά ρόστερ έχουν ως στόχο την άνοδο. Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Παναχαϊκή, η Καλλονή, η Λάρισα, ο Εργοτέλης θα παλέψουν σκληρά για να πάρουν τις θέσεις ανόδου».

Για το αν θα καλυφθεί με μεταγραφή το κενό Μουμίν: «Υπάρχουν και παίκτες από το ρόστερ αλλά κοιτάμε μήπως γίνει και μια μεταγραφή. Δεν απέδωσαν ως τώρα οι προσπάθειες. Περιμέναμε κάποιον να υπογράψει αλλά πήγε σε άλλη ομάδα του εξωτερικού. Αλλά το παλεύουμε ακόμη».

Για το θέμα με Βόλο-Ηρακλή-Καβάλα: «Ρωτήσαμε αν είναι νόμιμη η διαδικασία. Ρωτήσαμε και την ΕΠΟ και περιμένουμε απάντηση. Είναι νόμιμο για να το ψηφίσουμε; Περιμένουμε γραπτή απάντηση από την ΕΠΟ να μας εξηγήσουν σε ποια νομική βάση θα στηρίξουμε τέτοια απόφαση. Φαίνεται πως δεν υπάρχει νομική βάση. Με όσους νομικούς ρωτήσαμε μας είπαν ότι δεν στέκει τέτοια απόφαση και είναι 100% παράνομη».

Για το μέλλον του: «Δεν μ’ αρέσει να θεωρώ ότι είμαι μόνιμος πρόεδρος του Παναιτωλικού. Δεν το θέλω είναι κακό αυτό. Μακάρι αύριο να βρεθεί ένας και να πει θα αναλάβω εγώ και να συνεχίσει. Δεν γίνεται εγώ… βρέξει-χιονίσει να είμαι εδώ όπως κάποιοι βουλευτές που 30 χρόνια θέλουν να βγαίνουν πάλι με τα παλιά μυαλά».

Σχετικά με το… περίφημο πλέον σκέπαστρο στο «πέταλο» που δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί και την κόντρα με την πολεοδομία ο κ. Κωστούλας τόνισε πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν πιστεύω ότι θα μπει ποτέ το στέγαστρο»! Μάλιστα τόνισε πως η… εντολή είναι όχι μόνο να μην μπει το σκέπαστρο αλλά να «ξηλωθεί» όλη η νέα εξέδρα που είχε κατασκευαστεί πριν από περίπου 1 χρόνο!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα