«Πρόβα εντεκάδας με ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
«Πρόβα εντεκάδας με ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα στο φιλικό της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Μιχάλης Γρηγορίου!

«Για μας ήταν ένα ιδανικό φιλικό. Τα νέα παιδιά αποκτούν εμπειρίες μπαίνοντας σε αυτό το γήπεδο. Ανταπεξήλθαμε νομίζω πολύ καλά στις ανάγκες του παιχνίδου θέλοντας να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και σταθήκαμε καλά.

Στόχος φέτος ήταν ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Χρόνο με το χρόνο θα γίνονται και καλύτεροι και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση» είπε αρχικά, ενώ για το αν ένα τέτοιο παιχνίδι αποτελεί κίνητρο για να βγάλει ενδεκάδα:

«Σίγουρα αποτελεί κίνητρο ένα τέτοιο παιχνίδι να κατασταλάξω. Είχα πει και στα παιδιά πως αρχής γενομένης από σήμερα θα έχουν προτεραιότητα όσοι προορίζονται για βασικοί και αυτό και έγινε. Ξεκίνησαν τα παιδιά που έχουν θέση στη βασική ενδεκάδα και από εκεί και πέρα έχουμε 15 ημέρες μπροστά μας, φιλικά και προπονήσεις για να δούμε αν αλλάξει κάτι».

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα