Συμφώνησε με Λαζαρίδη ο Οικονόμος

Gazzetta team
Συμφώνησε με Λαζαρίδη ο Οικονόμος

bet365

Παίκτης του Οικονόμου Τσαριτσάνης είναι κι επίσημα ο 25χρόνος μέσος Χρήστος Λαζαρίδης που τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της θεσσαλικής ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο με τη φανέλα του Τηλυκράτη για να μετακομίσει στη συνέχεια στον Βατανιακό. Να σημειωθεί πως πέρα από τις δύο αυτές ομάδες έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, Πιερικό, Καστοριά και Εθνικό Κατερίνης, ενώ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί ακόμα και ως πλάγιος επιθετικός. Στην ομάδα της Λάρισας επέστρεψε και ο νεαρός Κώστας Παπακωνσταντίνου, ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός με πιο επικρατέστερη λύση την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Βούλγαρη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα