«Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος»

bet365

Ο διευθυντής μάρκετινγκ του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για τη δύσκολη φετινή χρονιά, τη σχέση του κόσμου με την ομάδα και τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ του Ολυμπιακού μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» για την φετινή χρονιά: «Ήταν δύσκολα στην αρχή. Από το καλοκαίρι ήταν δύσκολα, με την ανακοίνωση αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων. Υπήρχε μία σχετική ανασφάλεια και ανησυχία.

Ωστόσο στη συνέχεια, η ομάδα από ένα σημείο και μετά έδειξε ότι αποκτά δυνατότητες και πνεύμα νικητή. Ξεκινήσαμε με λίγο κόσμο στο ΣΕΦ, όμως συνεχίσαμε να πιστεύουμε και τελικά αυτό το ταξίδι κατέληξε σε ένα σταθμό πάρα πολύ ωραίο. Στην Κωνσταντινούπολη πιστεύω πως ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού στην ιστορία του. Θεωρώ πως η φετινή χρονιά είναι ένα μάθημα για όλους. Το ευρωπαϊκό που κατέκτησε ο Ολυμπιακός είναι ιστορία “σταχτοπούτας”.

Πιστεύω ότι ήταν έτοιμη η ομάδα από καιρό. Είχε ετοιμάσει τις συνθήκες για μία τέτοια επιτυχία. Σε μία χρονιά που άλλαξε η νοοτροπία και είχε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας πιστεύω πως δικαιωθήκαμε όλοι, από τους πρόεδρους μέχρι τον προπονητή».

... για την σχέση του κόσμου με την ομάδα: «Στην αρχή δεν εμπιστεύτηκε και πολύ ο κόσμος την ομάδα. Όμως, αυτό έχει αλλάξει ήδη. Πιστεύω πως οι μεγάλες ομάδες χτίζονται μέσα από τις αποτυχίες, καθώς μαθαίνουν από την ήττα. Η ήττα χτίζει χαρακτήρες. Αυτή η χρονιά ήταν ένα μάθημα για όλους.

Είναι απίστευτη η ανταπόκριση που έχουμε από τον κόσμο, για τους επόμενους αγώνες. Ο κόσμος ποτέ δεν έπαψε να αγαπά την ομάδα, απλά υπήρχε μία απογοήτευση. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το αξίζουν όλο αυτό. Θεωρώ -προσωπικά- η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι μάθημα για όλο τον αθλητικό κόσμο, παίκτες και προπονητές.

Ο κόουτς (σ.σ. Ίβκοβιτς) το ξέρει καλά. Το πνεύμα νικητή το κερδίζεις. Η ομάδα με τους νέους παίκτες, τα ταλέντα, είναι μία πραγματική οικογένεια. Αυτή η επιτυχία πιστεύω πως είναι η απαρχή για περισσότερες στο μέλλον».

...για τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Είναι για μένα εκπληκτική η συμπαράσταση των ανθρώπων αυτών. Είναι οι πιο φανατικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ενώ ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την όλη κατάσταση στην ομάδα, έδειξαν πως είναι πραγματικοί ηγέτες. Ήταν πάντα εκεί και αυτό το λένε και οι παίκτες, οι οποίοι δεν ένιωσαν ποτέ μόνοι. Αυτό έφερε την τεράστια επιτυχία στην Ευρωλίγκα και έδειξε πως έτσι μπορεί να λειτουργήσει μία ομάδα».

 

Τελευταία Νέα