Κρστιτς: «Με ξέρει ο Ίβκοβιτς, αλλά….»

Gazzetta team
Κρστιτς: «Με ξέρει ο Ίβκοβιτς, αλλά….»

bet365

Ο Νέναντ Κρστιτς μίλησε στο gazzetta.gr για τον αποψινό τελικό με τον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε πως σέβεται τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά δεν τον φοβάται.

Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους πάγους σε γόνατα και αστραγάλους δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο gazzetta.gr για τον μεγάλο αποψινό τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Θα πετύχει περισσότερους από 12,5 πόντους ο Κρστιτς στον τελικό της Ευρωλίγκας; Παίξτο σε απόδοση 1.85 στη vistabet

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό δείξατε να έχετε φοβερό άγχος και πίεση. Τώρα, σε τι κατάσταση είστε;

«Μια χαρά. Τώρα νομίζω τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν τον μεγάλο μας στόχο. Μας έφυγε μεγάλο άγχος και πίεση από τους ώμους μας. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να μας δυσκολέψει. Και το έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό, στο τέλος, όμως, κάναμε την ανατροπή, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και τώρα είμαστε στον τελικό».

Έφτασε η στιγμή, όμως, του μεγάλου τελικού και του Ολυμπιακού. Που πιστεύεις πως θα κριθεί το ματς;

«Πρόκειται για ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν άρχισε καλά τη σεζόν, αλλά από τα μέσα της και μετά είναι εξαιρετικός. Κάτι που απέδειξε και απέναντι στη Μπαρτσελόνα, εκεί όπου έπαιξε πραγματικά σπουδαία. Είναι εξαιρετική ομάδα, νεανική με αρκετό ταλέντο και παίκτες διψασμένους για τίτλους. Οπότε έχει κερδίσει τον σεβασμό μας, για να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για σαράντα λεπτά, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα».

Έχετε παίξει ήδη δύο φορές φέτος με τον Ολυμπιακό. Σας ξέρουν και τους ξέρετε. Σε φοβίσει το γεγονός πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξέρει καλά το παιχνίδι σου από τη συνεργασία σας στη Σερβία;

«Σέβομαι απεριόριστα τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι μεγάλος προπονητής και η αλήθεια είναι πως με ξέρει καλά, δεν έχω μυστικά από αυτόν στο παιχνίδι (γέλια). Αλλά η αλήθεια είναι πως όσα και να ξέρει για μένα, δεν είναι και τόσο εύκολο να με σταματήσει και αυτό γιατί δεν παίζω μόνος μου. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες που με βοηθάνε πάρα πολύ».

Πως σκέφτεσαι τον Νέναντ στις 23:00 απόψε το βράδυ;

«Ελπίζω πρωταθλητή Ευρώπης, τι άλλο (γέλια). Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν από το ξεκίνημα της και το θέλουμε πάρα πολύ. Το θέλουμε όσα τίποτα άλλο. Είναι πολλά τα χρόνια που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μείνει μακριά από την κορυφή της Ευρώπης, οπότε θέλω το βράδυ της Κυριακής να βρίσκομαι και πάλι εκεί».

Λέγονται και γράφονται διάφορα αναφορικά με τον τραυματισμό σου. Τα πόδια σου είναι γεμάτα… πάγο, θα αγωνιστείς σήμερα κανονικά;

«Τραυματισμός; Ποιος τραυματισμός; Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο τον τελικό έχω στον μυαλό μου και δεν σκέφτομαι τον πόνο».

 

Τελευταία Νέα