«Μας καθάρισε ο Σπανούλης»

Gazzetta team
«Μας καθάρισε ο Σπανούλης»

bet365

Ο Βίκτορ Σάδα μίλησε στο gazzetta.gr και εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο. «Μας καθάρισε ο Βασίλης Σπανούλης» είπε ο Ισπανός γκαρντ.

Ο 28χρονος γκαρντ των Καταλανών ήταν σκασμένος και οι λέξεις έβγαιναν από το στόμα του μετά βίας. «Πραγματικά δεν έχω χωνέψει ακόμη τι έγινε. Δεν παίξαμε καλά, από την αρχή φάνηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, με ταλέντο και φρεσκάδα και μας έβαλαν στον ρυθμό τους, αυτό ήταν το λάθος μας. Τους το επιτρέψαμε και δεν γινόταν να υπάρξει επιστροφή. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά…».

Ο Ισπανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που η ομάδα του έμεινε εκτός τελικού. «Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Σπανούλη. Αυτός μας έκανε τη ζημιά, αυτός μας καθάρισε». Όσο για το ποια ομάδα θα πάρει τελικά τον τίτλο, ο Σάδα ήταν ξεκάθαρος και… απότομος. «Ας το πάρει όποιος είναι καλύτερος, αφού δεν θα είμαστε εμείς, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα