«Θα σούταρα και πάλι!»

Gazzetta team
«Θα σούταρα και πάλι!»

bet365

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αστόχησε στο κρίσιμο τρίποντο στα -38'', αλλά ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως, αν του δινόταν η ευκαιρία να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα σούταρε ξανά.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ δεν έκανε απόσβεση των χρημάτων, που κόστισε στη Μπαρτσελόνα η απόκτησή του απ' την Κάχα Λαμποράλ, πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια χρονιά κι αστοχώντας σε μία απ' τις πιο κρίσιμες επιθέσεις του δεύτερου ημιτελικού του Final Four με τον Ολυμπιακό. Η ήττα, η μόλις δεύτερη σε 20 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα, οδυνηρή, αλλά... αντέχεται, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr.

«Έτσι είναι το μπάσκετ. Σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι δυνατός όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Εμείς δεν αρχίσαμε καλά τον ημιτελικό, βρεθήκαμε να κυνηγούμε στο σκορ και δεν επιστρέψαμε σχεδόν ποτέ. Κάναμε εξαιρετική χρονιά, με μία ήττα σε 19-20 αναμετρήσεις κι η δεύτερη μας σκότωσε. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά μόλις πατήσαμε στο παρκέ έδειξαν να διαθέτουν μεγαλύτερη ενέργεια κι εμείς δεν βρήκαμε τον εαυτό μας» είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με την πιθανότητα μίας δεύτερης ευκαιρίας να σκεφτεί καλύτερα τη γρήγορη εκτέλεσή του στα -38'' με το σκορ στο 66-64 υπέρ του Ολυμπιακού κι ενώ η Μπαρτσελόνα μόλις είχε κερδίσει το επιθετικό ριμπάουντ:

«Θα σούταρα και πάλι. Ήταν ανοιχτό σουτ, πρέπει να το πάρεις. Σε Final Four δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες».

Όσο για την αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός μικρούς τελικού, ο 29χρονος δεν έχει πρόβλημα να δώσει μία άνευ σημασίας αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. «Για τον κόσμο, που έχει έρθει, είναι σημαντικό. Είναι θέμα σεβασμού και προς τη διοργάνωση» εξήγησε, ενώ απέφυγε να προβλέψει κάτι εν όψει τελικού (13/5 ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Ολυμπιακός): «Καμία πρόβλεψη. Σε Final Four όλα μπορεί να συμβούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα