Σισκάουσκας: «Κανένα φαβορί»

Gazzetta team
Σισκάουσκας: «Κανένα φαβορί»

bet365

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας απαρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καρδιά πρωταθλητή και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

«Δεν νομίζω ότι εμείς είμαστε το μεγάλο φαβορί. Ο ημιτελικός είναι μόνο ένα ματς και όλα μπορούν να γίνουν. Δεν είναι μια σειρά παιχνιδιών όπου θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Και οι τέσσερις ομάδες έχουμε από 25% πιθανότητες να φτάσουμε στο στόχο μας», τόνισε ο Λιθουανός σε αθλητική εφημερίδα για να προσθέσει, σχετικά με το χαμένο του σουτ στον τελικό του 2009:

«Δεν έχω κανένα... ψυχολογικό πρόβλημα με το σουτ. Σίγουρα το θυμάμαι και θα ήθελα να το βάλω και σίγουρα θα το ξαναέπαιρνα αν μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία. Αυτό όμως που δεν θα ήθελα, θα ήταν να περιμένουμε το τελευταίο σουτ για να πάρουμε την πρόκριση».

Όσον αφορά τους «πράσινους» τόνισε: «Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός έχει την καρδιά του Πρωταθλητή. Το έχει αποδείξει. Έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως έχει τον τρόπο του να παίρνει τίτλους. Έχει τεράστια εμπειρία αυτή η ομάδα. Αλλά κι εμείς μετράμε εννέα Final 4 τα τελευταία 10 χρόνια».

Τέλος, κλήθηκε να ανασύρει από τη μνήμη του την κατάκτηση του Final 4 του 2007: «Θυμάμαι τα πάντα από το Final 4 του 2007. Παίξαμε στο «σπίτι» μας, ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτές οι στιγμές ήταν ανεπανάληπτες. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι φανταστικοί. Μ' αρέσει πάρα πολύ να έρχομαι και να παίζω στο ΟΑΚΑ. Είμαι ευτυχισμένος μόνο με το χειροκρότημά τους».

 

Τελευταία Νέα