«Έχουμε καταστρώσει σχέδιο»

Gazzetta team
«Έχουμε καταστρώσει σχέδιο»

bet365

Πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας φάνηκε σε δηλώσεις του ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Στράτος Περπέρογλου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Περπέρογλου στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Γεια σε όλους! Ελπίζω να είστε καλά… Είμαι σίγουρος ότι ανυπομονείτε για το Final Four… Εμείς πάντως σίγουρα! Πλησιάζουμε στο τέλος των προετοιμασιών μας για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Ο Μάικ Μπατίστ επέστρεψε έπειτα από τον τραυματισμό του και περάσαμε πολύ χρόνο όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ.

Είδαμε βίντεο, αλλά δουλέψαμε πολύ και στο παρκέ, επίσης, προκειμένου να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα ματς που έρχονται. Οι προπονητές μας έκανα τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι όσον αφορά τη μελέτη των αντιπάλων. Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, αλλά σε έναν ημιτελικό της Euroleague δεν υπάρχει χώρος για φαβορί.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ένα πλήρες ρόστερ. Η πορεία τους φέτος στη διοργάνωση ήταν σταθερή και γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο, σίγουρα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις δυνατότητές μας και όλοι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στον τελικό.

Έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και θέλουμε να το κάνουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν βρεθεί τουλάχιστον μια φορά σε Final Four στο παρελθόν, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Όμως δεν είμαστε η μόνη από τις τέσσερις ομάδες με έμπειρους παίκτες. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίκτες που ξέρουν καλά τι σημαίνει Final Four και το ίσιο ισχύει για την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι προπονητές μας έχουν καταστρώσει το αγωνιστικό πλάνο και θα το ακολουθήσουμε όσο πιο πιστά γίνεται.

Νομίζω πως φέτος βλέπουμε τη διαδικασία διαφορετικά από ότι άλλες χρονιές, καθώς κανείς δεν θα θεωρεί φαβορί. Πέρυσι, αφού ξεπεράσαμε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, αυτομάτως μας θεωρούσαν ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ακόμα και στο Βερολίνο για πολλούς ήμασταν το φαβορί. Φέτος τα πράγματα δεν είναι το ίδιο. Όμως όλο αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς και ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Θεωρώ πως εκείνοι που μας πιστεύουν περισσότερο σε εμάς είναι οι φίλαθλοι μας. Μας πίστεψαν από την πρώτη μέρα, το οποίο ξέρουμε πως είναι αλήθεια καθώς αγόραζαν εισιτήρια για το Final 4 από πολύ νωρίς στη σεζόν. Θέλουν περισσότερους τίτλους, θέλουν να πανηγυρίσουν ξανά, πιστεύουν στην ομάδα. Αυτό είναι κάτι που η ομάδα κέρδισε με την πάροδο των χρόνων, οι φίλαθλοι μας ακολουθούν παντού και στέκονται δίπλα στην ομάδα στα καλά και στα κακά. Ελπίζουμε να τους κάνουμε ακόμα μια φορά χαρούμενους στην Τουρκία…

Οπότε… Ελπίζω να σας δω εκεί… Μέχρι τότε, προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας.

 

Τελευταία Νέα