Αγγέλου: «Εγώ νιώθω πολύ καλά»

Αγγέλου: «Εγώ νιώθω πολύ καλά»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Εγώ νιώθω πολύ καλά»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από το Περιστέρι εξηγώντας ότι τα έχει καλά με τη συνείδησή του…

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπάγερν Μ – Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη σημερινή (20/11) Media Day ενόψει του αυριανού αγώνα (21/11, 19:00) με τη Λέφσκι Λουκόιλ, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για όσα ακολούθησαν τους αγώνα με το Περιστέρι. Αρχικά αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι λέγοντας ότι… «αυτά τα παιχνίδια τα θεωρώ δύσκολα γιατί στη φάση που βρισκόμαστε οποιοδήποτε παιχνίδι δεν αντιμετωπίζουμε με συγκέντρωση δεν κάνει καλό στην ομάδα. Μετά την καλή παρουσία στο παιχνίδι με τη Νντίπρο, η ομάδα δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη στον αγώνα με το Περιστέρι. Άρα αυτά τα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη να καταλαβαίνει και να νιώθει ότι οι συνεχόμενοι αγώνες δίνουν ρυθμό και συγκέντρωση. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα επαγγελματική νοοτροπία».

Σε ερώτηση σχετική με την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου αλλά και τους τραυματίες, είπε: «Δεν το βλέπω σαν φιλικό αλλά σαν επίσημο παιχνίδι και πολύ σοβαρά. Έχουμε τρεις τραυματίες όπου οι δύο είναι πιο σοβαρά. Ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη είναι ύπουλος, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι σ’ έναν δυνατό μυ, τον τετρακέφαλο και είναι οι γιατροί από πάνω του. Ο Μπελ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα ενώ ερωτηματικό είναι και ο Σλαφτσάκης. Για τον Λευτέρη, υπάρχει ο κίνδυνος να μην παίξει και με τον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το κλίμα της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από το FEC, σημείωσε: «Αυτό βλέπαμε στο βίντεο. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κάνουμε την ανάλυσή μας γιατί μας ενοχλεί το γιατί δεν περάσαμε εμείς. Όταν ετοιμάζεσαι για να πετύχει κάποιους στόχους και δεν το καταφέρνεις, το πρώτο συναίσθημα είναι το γιατί. Το γιατί είναι το σημαντικό κι αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε. Δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αντιμετωπίσουμε την ελληνική πραγματικότητα».

Σχετικά με την επιθετική ανακοίνωση του Περιστερίου και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η συγκεκριμένη ομάδα κατά του Βαγγέλη Αγγέλου, είπε: «Δεν έχω να πω κάτι. Σε μια επίθεση που γίνεται, κρίνεται αυτός που την κάνει κι έχει δικαίωμα να την κάνει. Αν την κρίνω, θα είναι σαν αν κρίνω ένα άστοχο σουτ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Προσωπικά νιώθω καλά. Εγώ έκανε ό,τι έκαναν, αυτά θεωρούν ότι ήταν υπερβολική ή όχι η αντίδρασή μου, δικαίωμα να τους να το κρίνω. Εγώ ξέρω τι ήταν. Εγώ υφίσταμαι την κριτική και είναι καλοδεχούμενη. Σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς, αφορούν αυτούς που τους κάνουν. Χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα… Το τι εννοεί ο ποιητής με αυτά που λέει…».

Για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην ομάδα μετά την ήττα από το Περιστέρι, την αντιμετώπιση της διαιτησίας αλλά και πιθανές αντιδράσεις των παικτών.«Δεν έχει επηρεαστεί η ομάδα. Την ομάδα θα πρέπει να την αφορά το ότι δεν έπαιξε καλά έχοντας κενά διαστήματα γιατί η ήττα οφείλεται και στα δικά μας προβλήματα. Εγώ αναφέρθηκα στα κριτήρια αντιμετώπισης της ομάδας μου, γιατί αυτή η ομάδα αντιμετωπίστηκε δίχως σεβασμό σε συγκεκριμένα κομμάτια του αγώνα. Σε ότι αφορά το τι λένε οι παίκτες, σε κάθε αγώνα μου λένε για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται, δουλειά της διοίκησης και του προπονητή είναι να τον προστατεύει».

Για το ότι ο Άρης ζήτησε την εξαίρεση του διαιτητή Διαμαντή από τους αγώνες του: «Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για να μιλάει για όσα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Η διοίκηση εκφράστηκε μέσα από τις ανακοινώσεις της, τις αντιδράσεις και την επικοινωνία με φορείς του πρωταθλήματος και της διαιτησίας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης είχε πάρα πολύ καλή παρουσία σε ότι αφορά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Υπερβολική ή όχι, είναι κινήσεις που εκφράζουν το σωματείο και την ιστορία του».

Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εμείς θα πρέπει πρώτα να πείσουμε τους παίκτες για τη σημασία του παιχνιδιού γιατί αρκετοί δεν έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι και δεν γνωρίζουν το κλίμα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες του Άρη ότι το να είσαι παίκτης αυτής της ομάδας, κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση, είναι κάτι διαφορετικό, απαιτεί διαφορετικό ταμπεραμέντο. Θέλει χρόνο και αφού το δούμε, θα δούμε ποιοι θα είμαστε και ποιους έχουμε να ανταγωνιστούμε».

 

Τελευταία Νέα