Ο Άρης αναχωρεί για Σόφια

Ο Άρης αναχωρεί για Σόφια

Gazzetta team
Ο Άρης αναχωρεί για Σόφια

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (31/10,19:00) αγώνα με τη Λουκόιλ Λέφσκι για την 3η αγωνιστική του FEC.

Το σημερινό (30/10) πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική και βίντεο σκιαγράφησης του αντιπάλου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου. Το πλάνο περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση στην Universiada Hall όπου θα γίνει το παιχνίδι.

Αναφερόμενος στη σημασία του παιχνιδιού αλλά και σκιαγραφώντας τη Λουκόιλ Λέφσκι, ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο «www.arisbc.gr» σημείωσε: «Η Lukoil Levski είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία βασίζεται πολύ στο inside game με τα αδέρφια Ivanov, τα οποία προσπαθούν να τροφοδοτήσουν σε κάθε ευκαιρία, είτε στο transition με early post είτε σε set παιχνίδι. Ο κύριος οργανωτής και πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Αμερικανός point guard, Patrick Rembert, ο oποίος μπορεί να επιτεθεί ένας εναντίον ενός, να δημιουργήσει καταστάσεις για τους ψηλούς ή για ελευθέρα σουτ για τους guards, κυρίως για τον Avramov και τον Zahariev. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας. Κλειδιά για εμάς θα είναι η προσωπική άμυνα και η διαχείριση της κούρασης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

 

Τελευταία Νέα